Edirne'de Düzenleyeceği Toplu Sünnet Şöleni İçin Esnaf Ziyareti Yapan Çeribaşı Fikri Ocak, Davul, Zurna ve Saksafon Eşliğinde Esnafı Dolaşarak Destek İstemesi, İlginç Görüntüler Oluşturdu

Edirne'de düzenleyeceği toplu sünnet şöleni için esnaf ziyareti yapan çeribaşı Fikri Ocak, davul, zurna ve saksafon eşliğinde esnafı dolaşarak destek istemesi, ilginç görüntüler oluşturdu.

Kırmızı beyaz çeribaşı kıyafeti ve gül takılı kırmızı fötr şapkasıyla esnafı gezen Ocak, davul, zurna ve saksafon eşliğinde Tarihi Ali Paşa Çarşısı'na gelerek esnaftan baharda yaptırmayı düşündüğü toplu sünnet şöleni için yardım istedi.

Zaman zaman ritimli Roman müziği eşliğinde oynayan çeribaşına eşlik eden esnaf, dans eden Ocak'a alkış tuttu. Ziyaret sırasında esnaflardan bazıları, para yardımında bulunurken, bazıları da havlu v tülbent hediye etti.

AA muhabirine açıklama yapan Ocak, önceki yıllarda gerçekleştirdiği toplu sünnet şölenlerine bir yenisini eklemek için esnaftan destek aradığını söyledi.

Esnafın her zaman bu tür girişimlerde yanında olduğunu ifade eden Ocak, ''Esnaf hep yanımızda, Allah razı olsun. Geçmişte onlarca çocuğu sünnet ettirdik, yüzlerce çocuğu giydirdik. Bunu yalnız ben yapmadım, esnaf hep arkamda durdu. Yine yoksullarımızı görmezden gelmediler'' dedi.

Muhabir: Salih Baran

Yayıncı: Murat Paksoy
Kaynak: AA