Aksaray Belediye Başkanı, Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesini Basına Tanıttı

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, şehir plancısı Hakan Açıl ile birlikte basın mensuplarına kentin tarihinin en büyük yatırımı olan yaklaşık bir katrilyon liralık Küçük Sanayi Sitesi (KKS) Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgi verdi.

“ KKS Kentsel Dönüşüm Projesi tüm Aksaray’ın projesidir” diyen Başkan Nevzat Palta projeye bu açıdan bakmak gerektiğinin altını çizerek “Bu dev proje gerçekleştiğinde kazanan sanayi esnafımız ve Aksaray’ımız olacaktır.” şeklinde konuştu.

Başkan Nevzat Palta açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Son günlerde gündemimiz Aksaray Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile inşallah başlangıcını yapmış olduğumuz sanayinin kentsel dönüşümü mevcut sanayinin kentsel sönüşümü ve yeni modern çağdaş bir sanayi yapılması ile ilgili konu. Aksaray’ın Son günlerdeki gündemi bu. Kazanan esnafımız olacak. Onların koşullarını yaşam standartlarını yükseltmiş olacağız. Kazanan Aksaray olacak. Biz burada sadece elimizi taşın altına koyup şehrimize böyle bir projeyi kazandırmanın derdi içerisindeyiz. Yoksa menfaat olarak Aksaray Belediyesi'nin zerre kadar bir menfaat beklentisi rant kaygısı yok. Zaten öyle olsa biz farklı davranırdık ama şu anda tek derdimiz esnafımız, içerisinde yaşayan insanlarımız ve şehrin kazanması. İnşallah Aksarayımıza hayırlı uğurlu olur diyorum." dedi.