Ttnet, Farklı Kampanya Seçenekleri Sunuyor

TTNET; ortak kota, indirimli internet, FiberNet ve HepNet ile kullanıcılarına farklı kampanyalar sunuyor.

Ttnet, Farklı Kampanya Seçenekleri Sunuyor
TTNET ortak kota kampanyası, bir ilk olarak kullanıcılara sunuluyor. Bu paket ile ADSL ve 3G aynı kotada kullanma imkanı oluyor. Evdeki internet ve sokakta kullanılan internete tek pakette ulaşılıyor. ADSL'den istenilen kadarı 3G'den kullanılıyor. Hem de paket fiyatında hiç bir değişiklik olmuyor. TTNET ortak kota paketlerinden ihtiyaca uygun olan seçilerek, tek paket, tek kota ve tek faturada, hem ADSL hem de 3G kullanma fırsatı var.

Bir diğer kampanya da, yalın internet başvurusu ile 8 ay yüzde 50 indirimli internet kampanyası. TTNET'lilere sunulan 8 ay yüzde 50 indirimli internet kampanyası, 28 Şubat 2013 tarihine kadar geçerli olacak. TTNET FiberNet paketleri kampanyası ile de internetin en hızlısına ulaşma imkanı var. TTNET FiberNet ile TTNET Müzik'te şarkı indirmek, satın alınan e-kitap'ı indirmek, NETDİSK'e büyük dosyaları kısa sürede yüklemek, Tivibu Ev ile HD kalitesinde film izlemek, 100 Mbps'ye kadar hızlı. Bu kampanya 31 Mayıs 2013 tarihine kadar geçerli olacak.

TTNET'in bir başka kampanyası da 2 ay boyunca yüzde 50 indirim kampanyası. Bu paketi seçenler de TTNET’lilere sadece 12 ay taahhütle, 2 ay boyunca interneti yüzde 50 indirimle kullanacak. Kampanya, 28 Şubat 2013 tarihine kadar geçerli olacak .
Kaynak: İHA