Özel Medline Aydın Hastanesi’nden 3000. Anjiyo!

Stres ve günlük yaşam temposunun her geçen gün artması, kalp rahatsızlıklarının daha sık görülmesine neden oluyor.

Özel Medline Aydın Hastanesi’nden 3000. Anjiyo!
Kalp rahatsızlıklarına karşı erken teşhis ile önceden önlem alabilmek için halkı bilinçlendirmeyi amaçlayan Özel Medline Aydın Hastanesi, 2012 yılı içerisinde gerçekleştirdiği 3 bin anjioyo ile de adından söz ettirdi. En uygun tedaviyi, en gelişmiş teknolojilerle sunmayı hedeflediklerini belirten Genel Direktör Ömer Kutay, Özel Medline Aydın Hastanesinin 3 bininci anjiyosunu 79 yaşındaki Ayten Özer Doğan’a gerçekleştirerek, hastanın sağlığına kavuşmasını sağladığını belirtti.

Göğsünde şiddetli bir ağrı şikayeti ile Özel Medline Aydın Hastanesi’ne başvuran Ayten Özer Doğan’a yapılan muayeneler ve tetkikler soncunda, anjiyo uygulaması yapılmasına karar verildi.

Yarım saatte gerçekleştirilen anjiyo sonrasında hasta, aynı gün taburcu oldu. 2012 yılının 3 bininci anjiyosunun yapıldığını belirten Özel Medline Aydın Hastanesi Genel Direktörü Ömer Kurtay: “Bu önemli başarıda emeği geçen kardiyologlarımızı ve kardiyoloji ünitesi ekibimizi kutluyor, başarılarının devamlarını diliyorum.” dedi.

Anjiyoyu gerçekleştiren uzmanlar Dr. Fatih Çam ve Dr. Hasan Güngör ise: “Kalp rahatsızlıkları günümüzde ölüm nedenleri arasında ilk sırada yer alıyor. Sağlıksız beslenme, sigara kullanımı, hareketsiz yaşam gibi birçok unsur kalp rahatsızlıklarına neden oluyor. Bu rahatsızlıkta önemli olan ise, erken teşhis ve zamanında müdahaledir. Hastamız, hastanemizi ziyaret ettiğinde göğüs ağrısından şikayet ediyordu. Yaptığımız tetkikler sonucunda damarlarında tıkanıklık tespit ederek anjiyosunu gerçekleştirdik“ diye konuştular .
Kaynak: İHA