Belediye’den Kilitli Parke Yol Çalışması

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, belediye kilitli parke yol çalışmalarının aralıksız devam ettiği belirtildi.

Belediye’den Kilitli Parke Yol Çalışması
Çaycuma ilçesinde, belediye kilitli parke yol çalışmalarının aralıksız devam ettiği belirtildi. Çaycuma Belediyesi tarafından yürütülen kilitli beton parke yol çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi Ahmet Ali Başören, yapılan bu çalışmaları takip ederek süresi içinde tamamlanması için büyük özveri gösterdiği kaydedildi. Çaycuma halkına hizmet etmenin ibadet olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Mithat Gülşen, ”Son çalışmalarımızda Yeni Mahalle Güllük Caddesinde bin 300 metrekare, Çay Mahallesi Yeşilkent sitesi arasında 5 bin metrekare, İstasyon Kurtoğlu Sanayi Sitesi önü bin metrekare olmak üzere toplam 7 bin 300 metrekare kilitli beton parke yol yapımını gerçekleştirdik” dedi.

Kilitli Beton parke yol, yaya kaldırımı, çevre düzenlemesi ve yağmur suyu çalışmalarının ihtiyaç duyulan bölgelerde devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Mithat Gülşen, “Halkımızdan aldığımız destek ile ilçemizi daha da yaşanılabilir bir kent yapmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

Belediyenin yaptığı bu çalışmalardan memnun olan vatandaşlar, Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve ekibine teşekkür ettiler .
Kaynak: İHA