Kağıthane'de Yağmur Sularının Biriktiği Yolda Mahsur Kaldılar

İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan ve gecenin ilerleyen saatlerinde şiddetini artıran yağmur yağışı vatandaşları zor durumda bıraktı.

Kağıthane Cendere caddesi üzerinde yağmur sularının doldurduğu yolda mahsur kalan vatandaşlar itfaiye tarafından kurtarıldı. İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan ve gecenin ilerleyen saatlerinde etkisini gösteren yağmurlu hava özellikle sürücülerin kabusu oldu. Viyadük ve köprü altlarında sürpriz su birikintileri ile karşılaşan sürücüler sor anlar yaşadı. Sürücüler o sürprizlerin birini de Kağıthane Cendere yolu üzerinde yaşadı.

TEM otoyolu kenarında toplanan su birikintileri sele dönüşünce Cendere yolunu kapladı. Yaklaşık bir ay öncede aynı olayı yaşayan Cendere Caddesi'nde sürücüler yine mahsur kaldı. Araçlarının içerisinde yardım bekleyen sürücülerden bazıları kendileri araçlarını itelerken, bazı sürücüler de itfaiyenin yardımları ile kurtarıldı. Mahsur kalan sürücüler, "Burayı sürekli kullanıyorum. Böyle bir sürpriz beklemiyordum" şeklinde konuştu.

İstanbullulara zor anlar yaşatan yağmur yağışı hala devam ediyor .
Kaynak: İHA