Minikler Engelliler İçin 10 Bin Mavi Kapak Topladı

Nazilli Sümer Anaokulu öğrencileri, ‘Tane-Tane Kapakları Toplayalım, Adım-Adım Engelleri Aşalım Kampanyası’ çerçevesinde mavi kapak toplama kampanyasında 10 bin kapak topladı.

Minikler Engelliler İçin 10 Bin Mavi Kapak Topladı
Nazilli Sümer Anaokulu öğrencileri, ‘Tane-Tane Kapakları Toplayalım, Adım-Adım Engelleri Aşalım Kampanyası’ çerçevesinde 10 bin mavi kapak toplayarak Nazilli Belediyesine teslim etti. Temizlik İşleri Ahmet Özer’e teslim edilen mavi kapaklarla engelliler için tekerlekli sandalye alınacak.

Okul Müdürü Fülay Küçükoğlu, proje kapsamında okul öğrencilerinin plastikten oluşan mavi kapakları toplayarak bir engelli vatandaşa yardımcı olmak amacını taşıdıkları, Nazilli Belediyesinin de bu güne kadar bir çok engelliye sahip çıkmasından dolayı kapakları Nazilli Belediyesine getirdiklerini ifade etti.

Nazilli’de Sümer Anaokulu’nun 4 yaş gurubu İnci Taneleri Sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Nurdan Çoban eşliğinde topladıkları kapakları Nazilli Belediyesine teslim ederek sosyal sorumluluğun heyecanı yaşadılar. Öğrencilerden 4 bin kapak toplayan Sıla Çulha ve Sümer Anaokulu 4 yaş öğrencilerine bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk da; “Öğrenciler ve ailelerinin yanı sıra, okul öğretmenlerinin de önemli katkı sağladıkları mavi kapak kampanyasına desteklerinde dolayı teşekkür ediyorum. Bu kampanya tüm vatandaşların ve öğrencilerin de destek vereceklerine inanıyorum. Bu çocuklarımız sosyal sorumluluğun en güzel örneğini göstererek 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde topladıkları 10 bin adet mavi kapağı teslim ederek bu anlamlı günün manasına uymuştur. Her birine engelli vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA