Ayvalık’ta Emlak Ofislerine Denizbank’tan Araç Sahibi Olma Fırsatı

Denizbank’ın; Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde faaliyet gösteren Emlak Ofisi sahiplerine araç sahibi olmalarına fırsat veren yeni seçenek paketi memnuniyetle karşılandı.

Ayvalık’ta Emlak Ofislerine Denizbank’tan Araç Sahibi Olma Fırsatı
Yenilikçi ürün ve hizmetleriyle bankacılık sektöründe farklı duruşuyla dikkatleri üzerinde toplayan Denizbank; emlak ofisi sahipleri ve gayrimenkul danışmanları için geliştirdiği yeni çözümleri Ayvalık Şubesinde, ilçede faaliyet gösteren emlak ofisleri sahipleri için düzenlenen kokteylli bir toplantıda anlattı. Denizbank Ayvalık Şube Müdürü Işıl Sümer, emlak ofislerini toplamda 15 bin lira avantajla araç sahibi yaptıklarını ve ilçe genelinde emlakçılıkla uğraşan tüm ofis sahiplerini bu kampanyadan yararlanmak üzere şubeye beklediklerini kaydetti.

Toplantıya katılan emlak komisyoncularını bilgilendiren Denizbank Mortgage Bölge Sorumlusu Güven Başar, bankalarının emlak sektörü için pazara sunduğu ve emlakçılara büyük avantajlar getiren birçok çözümü bulunduğunu söyledi.

Özel Emlakçı Paketi ile birlikte indirimli faiz oranlarıyla ihtiyaç ve konut kredilerinin de sunulduğunu kaydeden Başar, “Özel faiz oranlarıyla, acil nakit ihtiyacına anında çözüm sağlayan ‘Kurtaran Hesap’da sunulan bir başka avantajı oluşturuyoruz. Ayrıca bankamızın Afili Bankacılık müşteri grupları arasında yer alan emlak ofisleri, gayrimenkul danışmanları ve ailelerine ayrıcalıklı hissetme imkânı sağlıyor” ifadelerini kullandı.

Güven Başar, kişiye özel bireysel danışmanlık hizmeti, şubede işlemlerde öncelik sırası, yatırım, kredi, mevduat ve sigorta ürünlerinde ayrıcalıklı fiyatlamalar, mortgage kredilerinde Afili’ye özel 25 yıla varan vadelerle en uzun vadeli kredi imkânı, yatırım ürünlerinde özel faiz oranları ve ücretsiz ya da indirimli bankacılık işlemleri gibi ayrıcalıklı hizmetler de Afili Bankacılık müşterilerine özel sunulduğunu da sözlerine ekledi. EMLAKÇILARA YOĞUN İLGİ Denizbank ve FIAT işbirliğiyle düzenlenen kampanya kapsamında, Ayvalık Denizbank Şubesinde düzenlenen kokteylli toplantıda; FİAT’ın bölge bayisi Karahallılar Otomotiv yetkililerinin de katıldığı gözlenirken, Denizbank Ayvalık Şube Müdürü Işıl Sümer ile Bireysel Bankacılık Satış Yöneticisi Mehmet Ferit İşçimen’in toplantıya katılan Ayvalıklı emlakçıları en iyi şekilde ağırlamak için yoğun çaba göstermeleri ise dikkatlerden kaçmadı .
Kaynak: İHA