Aydın’da Çalışmalara Katılacak Proje Gönüllüleri ve Cin Fikirliler Aranıyor

Aydın İl Yenilik Platformu Yürütücüsü Doç. Dr. Didem Evci Kiraz, Aydın’da çalışmalara katılacak proje gönüllüleri ve cin fikirliler arandığını söyledi.

Aydın’da Çalışmalara Katılacak Proje Gönüllüleri ve Cin Fikirliler Aranıyor
Daha önce de proje gönüllüleri arayan Evci, kendine güvenen ve başvuruda bulunanların yeni bir dünya ile tanışacağını söyledi.

Çeşitli temalarda ve alanlarda birden çok proje kaynağının açıklandığı günümüzde tüm Aydın’ı kapsayan, birden çok sektörün bir araya geldiğini ve projenin nakdi katkılarını karşılayabilecek maddi güce sahip ortakların yer aldığını kaydeden Aydın İl Yenilik Platformu Yürütücüsü Doç. Dr. Didem Evci Kiraz, “Üniversite-sektör işbirliğine dayalı, bir ürün-çıktı ortaya koyabilecek, sosyo-kültürel alanları olmakla birlikte, temelde sürdürülebilir ve ilin öncelikli bir gereksinimini karşılayacak projelere ihtiyaç duyulmakta” dedi.

2004 yılında Aydın’a geldiği günden bu yana çeşitli projelerde yer alan Doç. Dr. Didem Evci Kiraz bu ihtiyacın nasıl karşılanabileceği sorusuna “Proje yazacak, proje yürütecek, proje koordine edecek gönüllüler aranıyor” diye cevap verdi.

Şu anda yürüttüğü bir projede iki gönüllü ile çalıştığını belirten Kiraz herkese açık bir duyuru yaparak “Basın aracılığı ile daha önce ‘proje gönüllüleri aranıyor’ ilanı vermiştim. Bu ilan çok sayıda başvuru oldu. Bunlar içinden bizlerle yola devam eden iki arkadaşımla birlikte çalışıyoruz. Kendileri bir uluslar arası eğitim sonucu Aydın Proje Lideri ünvanını da aldılar. Her yeni açılan eğitime gidiyorlar ve her açılan proje paketinde ne yapabiliriz diye planlama yapıyorlar. Şu anda yeni proje gönüllülerine özellikle cin fikirleri olan arkadaşlara ihtiyacımız var. İlgililerin devci@yahoo.com adresine bir özgeçmişiniz ile başvurmasını bekliyoruz. Yeni bir dünya ile tanışmak, kendini geliştirmek, insanlarla tanışıp yeni iş imkanları bulacak başarılı projeler yazıp uygulayıcı olanlar para da kazanabilecek” diye konuştu.

Kiraz, yürütme kurulu başkanı ve yürütme kurulu üyesi bulunduğu dernekler, yürütmekte olduğu projeler ve yeni açılacak proje duyuruları için gönüllülerin biran önce başvurularını beklediğini ifade ederek “Gönüllülere öncelikle proje eğitimi verilecek, ardından bir proje paketinde çalışma imkanı sağlanacak, zaman içinde kendini geliştiren gönüllüye bir proje yazma yetkisi verilecek, proje fon kaynağı kazanırsa gönüllü artık proje gönüllüsü eğitecek pozisyona geçecek” dedi.

Kaynak: İHA