Kardelen Koleji’nde Gökyüzünde Doğum Günü Kutlaması

Nevşehir Özel Kardelen Koleji İlkokul öğrencisi Yusuf Ali Kağan Yeni'nin 8.yaş günü kutlaması ilginç görüntülere sahne oldu.

Kardelen Koleji’nde Gökyüzünde  Doğum Günü Kutlaması
Kapadokya bölgesinde sıcak hava balonu firması olan Hayrettin Yeni, 8. yaşına giren çocuğu Yusuf Ali Kağan onuruna Kardelen Koleji bahçesine balon getirip, yaş gününü kutladı. Nevşehir Özel Kardelen İlkokul 2. sınıf öğrencisi Yusuf Ali Kağan Yeni'nin annesi Vade Yeni ve babası Hayrettin Yeni, çocuklarının 8 yaşına girmesinden dolayı okul bahçesinde balon kaldırdılar.

Anne Vade Yeni, '' Oğlumuz bugün 8 yaşına girdi. Biz de oğlumuzun bu doğum gününde kendisine sürpriz yapmak istedik ve böyle bir balon kaldırdık. Kendisi de arkadaşları da bu şekilde bir doğum günü kutlamış olduğumuzdan dolayı çok mutlu oldu. Oğlumuzun bu doğum gününde bizlere destek olan Özel Kardelen Koleji okul idaresine de teşekkür ederiz." dedi.

Kapadokya bölgesindeki bir balon firmasının sahibi olan baba Hayrettin Yeni ise, “Oğlumuzun 8. yaşını bu şekilde değişiklik yaparak kutlamak istedik ve okul bahçesinde oğlumuzun 8. yaşı için balon havalandırdık. Hava şartlarından dolayı oğlumuzu ve sınıf arkadaşlarını balona bindiremedik ama böyle bir balon kaldırdık. Özel Kardelen Koleji okul idaresine bize vermiş olduğu bu destekten dolayı da teşekkür ederim." diye konuştu.

Özel Kardelen Koleji İlkokul öğrencisi Yusuf Ali Kağan ise arkadaşları ile kendisi için havalanan balonu büyük bir mutluluk içerisinde izledi. Daha sonra Yeni ailesi 8.yıl pastasını çocuklarının sınıf arkadaşları ile sınıfta yaş pasta keserek kutladı

Kaynak: İHA