Osb'de Yapımı Tamamlanan 3 Fabrikanın Tapu İşlemleri İle Yapımı Başlaması Gereken İş Yerlerinin Durumu Görüşüldü

Şarkışla Organize Sanayi Bölgesi'nde yapımı tamamlanan 3 fabrikanın tapu işlemleri ile yapımı başlaması gereken iş yerlerinin durumu görüşüldü.

Şarkışla Kaymakamı Davut Gül başkanlığında, Kaymakamlık'ta bir araya gelen OSB yönetimi, yapımı tamamlanan 3 fabrikanın tapu işlemleri ile OSB'de inşa edilmesi planlanan ancak hava şartları nedeniyle yapımına başlanamayan diğer iş yerlerinin durumunu ele aldı.

Tapular için gerekli yazışmaların yapılmasına ve hava şartlarından dolayı yapımına başlanamayan inşaatların ise ilkbahar mevsiminde başlatılmasına karar verildi.

Toplantıya, Kaymakam Davut Gül, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Kavlak, OSB Müdür Vekili Yavuz Şükrü Yılmaz, Şarkışla İş Adamları Derneği Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi Osman Aydın, İl Genel Meclisi Üyesi Mahir Arı katıldı.

-Kaymakam Gül, İmam Hatip Lisesi Yurdu'nun yapılacağı alanı gezdi-

Kaymakam Davut Gül, Şarkışla İmam Hatip Lisesi Yurdu'nun yapılacağı alanı gezdi.

Şarkışla'da 150'si kız, 150'si erkek olmak üzere toplam 300 öğrencinin kalacağı yurdun yapılacağı alanı inceleyen Gül, yetkililerden bilgi aldı.

İlçeye yapılması planlanan Gençlik Kültür Merkezi'nin inşa edilmesi düşünülen alanları da gezen Gül'e, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Kavlak, Ankara'dan gelen mimar Berna Güner ve diğer yetkililer eşlik etti.

Gençlik Kültür Merkezi için belirlenen alanlarda etüt çalışmaları yapılacağı ve çalışmaların sonucuna göre merkezin inşa edileceği yerin belirleneceği belirtildi. Etüt ve proje çalışmalarının ardından Gençlik Kültür Merkezi'nin yapımına başlanacağı kaydedildi.

Muhabir: Kemal Erdoğmuş

Yayıncı: Ahmet Ekici
Kaynak: AA