Şehit Hakan Gemici 28 gün önce evlenmişti

Siirt'in Pervari ilçesi Köprüçay mevkiinde meydana gelen helikopter kazasında şehit olan Astsubay Çavuş Hakan Gemici'nin (24) 18 Ekim'de evlendiği öğrenildi.

Şehit Hakan Gemici 28 gün önce evlenmişti
Şehit Astsubay Hakan Gemici'nin şehit olduğu haberi, sabah Giresun'un Keşap ilçesindeki ailesine Kaymakam Polat Kara ve askeri yetkililer tarafından verildi. Hakan Gemici'nin şehit olduğu haberinin duyulmasının ardından şehit evi, yakınları ve ilçe halkının akınına uğradı.

Astsubay Gemici'nin amcası Yavuz Gemici, gazetecilere yaptığı açıklamada, duydukları üzüntüyü dile getirerek, '18 Ekim'de burada düğününü yapmıştık. Düğünden sonra buradan kendisini uğurladık. Şimdi şehit olduğu haberini aldık. Devamlı 'vatan sağ olsun' diyoruz ama yine de söyleyelim. Çok acıymış. Allah mekanını cennet etsin. ' diye konuştu.

ŞEHİT ASTSUBAY 23 GÜN ÖNCE EVLENMİŞTİ
Şehit Astsubay Çavuş Hakan Gemici'nin 18 Ekim'de Giresun'da yapılan düğünle Elif Gemici ile evlendiği öğrenildi. Giresun'da gerçekleştirilen düğünde çok mutlu olduğu gözlenen Gemici'nin düğünün ardından eşini Siirt'e götürdüğü belirtildi.