Ordu’nun Büyükşehir Olması İçin Ünye’ye Akın Ettiler

İstanbul Tekkirazlılar ve Çevre Köyleri Derneği ile Tekkiraz Belediyesi, Ordu’nun büyükşehir olması için çalışmalarda bulunuyor.

Ordu’nun Büyükşehir Olması İçin Ünye’ye Akın Ettiler
Bu kapsamda İstanbul’da yaşayan 500’e yakın vatandaş, nüfus müdürlüğüne kayıt yaptırmak üzere Ünye’ye geldi. Bayram öncesi 5 otobüs ile Ünye Cumhuriyet Meydanı’na gelen vatandaşlar, hem bayramlarını memlekette kutlayacak hem de Ordu’nun büyükşehir olmasına katkıda bulunmuş olacak.

İstanbul’dan gelen vatandaşları karşılamada yer alan İstanbul Tekkirazlılar ve Çevre Köyleri Derneği Başkanı Şenol Ateş, Ordu’nun büyükşehir olması için katkı sağlamaya çalıştıklarını belirterek, “İstanbul’da başlattığımız bir projenin devamını inşallah hayata geçiriyoruz. İstanbul da ‘Ordu Büyükşehir Olsun’ projesine destek vermek amacıyla bugün 5 otobüsle İstanbul’daki vatandaşlarımızın buraya gelmesini sağladık. Tekkirazlılar Derneği olarak ve Tekkiraz Belediyesi olarak bunu organize etmeye çalıştık. Sağ salim otobüslerimiz buraya ulaştı. Bu proje için 2 ay önce yola çıkmıştık. Ordu’nun büyükşehir olması noktasında bizde Tekkirazlı hemşeriler olarak ne yapabilirizi düşündüğümüzde hem bayramımızı memleketimizde geçirelim hem de nüfuslarımızı buraya alalım mantığı ile Ordu’nun büyükşehir olmasına katkı sunduk. Biz bu yolda en azından karınca misali duruşumuzu belli edelim istedik. Ben bütün vatandaşlarımızın bu özverili ve duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Tekkiraz Belediye Başkanı Necdet Yılmaz ise daha iyi hizmet alma umuduyla Ordu’nun büyükşehir olması için çalıştıklarını ifade ederek, “Bu yaz başında gündeme gelen Ordu’nun büyükşehir olması konusunda bizle de Tekkirazlılar ve İstanbul’da ki derneklerle beraber olarak ne yapabiliriz diye düşündük. Hem bayrama memleketlere gelinmesi hem de çorbada bir tuzumuz olsun diye daha iyi hizmetlerin geleceği düşüncesi ile arkadaşlarımız İstanbul’dan geldiler. Sağ olsunlar bugün nüfus müdürlüğümüzde bizlere teveccüh gösterdi ve mesai yaptılar bizim için. İnşallah başarıyı elde ederiz ve Ordu büyükşehir olur” diye konuştu.

Kaynak: İHA