İhlas Evleri Kırklareli’de Yükselmeye Devam Ediyor

İhlas Evleri Huzurlu İnşaat Kırklareli’ndeki 2. Etabın temel atma törenini gercekleştirildi.

İhlas Evleri Kırklareli’de Yükselmeye Devam Ediyor
Temel atma törenine, Huzurlu İnşaat A.Ş. Genel Müdürü Bayram Bıyıklı, İhlas Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yılmaz Birpınar, İhlas Holding Karadeniz Bölge Temsilcisi Ahmet Kadem Kaptı , Huzurlu İnşaat çalışanları ve ihlas evleri müşterileri katıldı.

Temel atma töreninde ilk olarak söz alan, İhlas Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yılmaz Birpınar, İhlas bünyesindeki yapılan inşaatlar hakkında bilgi verirken, İhlas Holding çatısı altında üçüncü inşaat şirketinin Huzurlu İnşaat olduğunu söyledi.

Huzurlu İnşaat‘ın her il ve ilçeye proje kazandırmayı düşündüklerini dile getirdi.

İhlas Evleri ev sahiplerine hızlı bir şekilde teslim ediliyorİhlas Holding Karadeniz Bölge Temsilcisi Ahmet Kadem Kaptı, İhlas Evlerinin hızlı bir şekilde ev sahiplerine teslim edildiğini söyledi

Kaptı, Samsun’daki projelerden İhlas evleri 1. etabın teslim edildiğini, 2. Etabın hızla devam ettiğini, 3. etabın temelinin atıldığını, 4., 5. ve 6. etabın sözleşmelerinin yapıldığını belirterek, Huzurlu İnşaat’a her konuda yardımcı olmaya devam edeceklerini söyledi.

“Kırklareli İhlas Evlerinin 1. Etebı bayramdan sonra anahtar teslimi yapılacak”Huzurlu İnşaat A.Ş. Genel Müdürü Bayram Bıyıklı Kırklareli İhlas evleri 1. etabın, bayramdan sonra anahtar teslim törenin yapılacağını söyledi.

Bıyıklı, her projede olduğu gibi Kırklareli İhlas evleri 2. etaptan da ev alacakların yüzde 20 yüzde 25, yüzde 30,kazanacaklarını belirterek şunları söyledi; “Kalite daima kazandırır” sloganını sizlere hatırlatıyorum. Manisa Turgutlu 120 dairelik, Kütahya’da da 60 dairelik projelere imza attık. Böylece, giderek büyüyen Huzurlu İnşaat’ın, Anadolu’nun her yerinde proje sahibi olma yolunda ilerlediğini görüyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından temel atma törenine gelen misafirlere pilav ikram edildi .
Kaynak: İHA