BPW Dünya Başkanı Adana’ya Geliyor
Uluslararası İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Federasyonu (BPW) Dünya Başkanı Freda Miriklis 19 Ekim Cuma günü Adana'ya gelerek, iş kadınlarıyla buluşacak.

BPW'nun Türkiye'nin gelişmiş kentlerinde de temsil edilmeye başladığını ifade eden Özden, "Ekonomi, politika ve toplum konularının her seviyesinde sorumluluk alan BPW ailesi her geçen gün büyüyor. Birleşmiş Milletler ve uluslararası organizasyonlarla farklı alanlarda işbirliği yapan BPW, aynı zamanda güçlü bir ticari network ağı anlamına geliyor" dedi.
Özden, BPW Dünya Başkanı Freda Miriklis'in kentteki iş kadınlarıyla bir araya geleceğini belirterek, "Toplantıda Adana'nın kadın girişimci potansiyelini yansıtmanın yanı sıra kentimizin yatırım imkanlarını anlatacağız" diye konuştu.
