Beşiktaş Özkaynak Düzeni Genel Koordinatörü Bayraktar:

24.

  01 . 2012 - Beşiktaş Futbol Özkaynak Düzeni Genel Koordinatörü Emrah Bayraktar , Türkiye`nin her yerinden yetenekli gençleri siyah-beyazlı kulübe kazandıracaklarını söyledi .

İlk etabı 1-3 Şubat tarihleri arasında Antalya`da gerçekleştirilecek ``Futbolcu Seçmeleri`` ile ilgili kulübün internet sitesine açıklamalarda bulunan Bayraktar , Türkiye`de her kente Beşiktaş heyecanını götüreceklerini dile getirdi .

Kış aylarında bulundukları için faaliyetlerinin ilk durağının Antalya olacağını kaydeden Emrah Bayraktar , ``Antalya`da bulunan arkadaşlarımdan edindiğim bilgiye göre , sadece Antalyalı gençler değil , çevre illerden de organizasyonumuza büyük bir ilgi var . Bu seçmelerde 13 yaşaltı oyuncularla daha çok ilgileneceğiz . Amacımız yetenekli oyuncuları Beşiktaşımıza kazandırmak . Çok geniş bir tarama grubumuz var . Arkadaşlarımız , `Futbolcu Seçmeleri` organizasyonumuz dışında da birçok ulusal , uluslararası , amatör ve profesyonel müsabakaları dikkatle takip ediyor ve beğendikleri oyuncuları mercek altına alarak , o oyuncuları defalarca takip edip notlar tutuyorlar`` diye konuştu .

( ED-TAŞ-KAF )
Kaynak: AA