Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi: Eğitimde Mazeret Kabul Etmedik

Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Paşaköy beldesinde, yedi derslikli ek bina açılışı ve anaokulu temel atma töreni düzenlendi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi: Eğitimde Mazeret Kabul Etmedik
Törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, milletvekilleri Uğur Aydemir ve Muzaffer Yurttaş, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, Saruhanlı Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, hayırsever işadamı Hayri Sarıgöl, belde belediye başkanları, daire amirleri, öğrenciler ve diğer vatandaşlar katıldı.
Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi, törende yaptığı konuşmada, "Okumak, bilgili olmak, bilgiye ulaşmak zorundayız. Geleceğimizi birlikte inşa ederken, yarınlarımızı hazırlarken, ülkemizi gelişmiş ülkeler sınıfına sokmak için eğitime ve bilgiye daha çok ihtiyacımız olacaktır. Yıllarca herkes eğitimin, gençlerimizin öneminden bahsetti ancak görüyoruz ki bu yapılanlarla kıyas ettiğimizde ihmalimizin çok fazla olduğunu görüyoruz. İnşallah yılların birikmiş sorunlarını elbirliğiyle, gönül birliğiyle çözeceğiz." dedi.

Vali Daşöz ise, "Çocuklarımız, en değerli varlıklarımız. Ülkemizin geleceği, yaşama sevincimiz ve umudumuz. Devlet, yerel yönetimler, halk ve ana babalar olarak her şeyden önemli ve öncelikli görevimiz, onları dünyanın en donanımlı çocukları olarak yetiştirmemiz. Bunu hangi ölçüde başarırsak, hem çocuklarımızın hem de ülkemizin geleceği öyle olacak." şeklinde konuştu.

Daha sonra Milletvekili Tanrıverdi ve Vali Daşöz, hayırsever Sarıgöl ve Paşaköy Belediye Başkanı Dilşat Ulaş’a, ek bina inşaatına yaptıkları katkılardan dolayı plaket verdi. Ardından açılış kurdelesi kesilerek sınıflar dolaşıldı. Okulun bahçesinde yapılacak anaokulunun temeline de ilk harcı Tanrıverdi ve Daşöz koydu.