Ak Parti İzmir`de 20 Bin Öğrenciye Kırtasiye Malzemesi Dağıtıyor

AK Parti İzmir İl Başkanlığı, okulların açılmasından hemen önce anlamlı bir yardım organizasyonuna imza attı.

Ak Parti İzmir`de 20 Bin Öğrenciye Kırtasiye Malzemesi Dağıtıyor
Maddi durumu iyi olmayan ailelere verilecek 20 bin kırtasiye setinin ilçelerde dağıtımına başlandı. 30 ilçe teşkilatıyla yürütülen çalışmayı değerlendiren AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay, “Bütün öğrencilerimizin sorumluluğunu yüreğimizde hissediyor, kendimizi hepsinin velisi olarak kabul ediyoruz.” dedi.

AK Parti hükümetlerinin, göreve geldikleri ilk günden beri dört büyük ana unsuru hayata geçirmek için çaba sarfettiğini ve başarıya ulaştığını belirten Akay, “Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 2002 yılında göreve geldiğinde eğitim, sağlık, adalet ve emniyet olmak üzere Türkiye`yi dört temel taş üzerinde inşa edeceğini söylemişti. Geriye dönüp baktığımızda bunların büyük ölçüde gerçekleştiğini görüyoruz. Eğitim sistemimizin çağın gerektirdiği bir yapıya kavuşması için tarihî adımlar attı. Bugün artık Türkiye`nin dört bir yanında yavrularımız, sıralarının üzerinde kitaplarını ücretsiz olarak buluyor.“ şeklinde konuştu. Öğrencinin zengini fakiri olmayacağının altını çizen AK Parti İl Başkanı Akay, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın mutluluğu bizim için çok önemli. Bu duygularla çalışmalarını tüm yoğunluğuyla sürdüren AK Parti İzmir Teşkilatı mensupları olarak, ilçelerimizdeki maddi durumu iyi olmayan aileleri, ilçe teşkilatlarımızla birlikte tespit ettik. 20 bin kırtasiye setini öğrencilerimize ulaştırmak, onların yüzlerindeki ve gözlerindeki mutluluğu yaşamak çalışmalarımıza şevk katacaktır.” dedi.

Gereken bütün kırtasiye malzemelerinin bulunduğu hediye paketleri, Başbakan Erdoğan’ın yeni eğitim öğretim yılında okula öğrencilere hitaben başarı dileğinin yer aldığı mesajıyla birlikte veriliyor.