Nt Mağazaları, Yeni Sezona Çılgın Kampanyalarla Giriyor

NT Mağazaları, 2011 – 2012 eğitim öğretim dönemi için hazırlıklarını tamamladı.

Nt Mağazaları, Yeni Sezona Çılgın Kampanyalarla Giriyor
Eylül ayı ile başlayacak okul alışverişi döneminde çocuklara ve ailelerine tam hizmet sunmak isteyen NT, bu kapsamda hazırladığı birçok kampanyanın yanı sıra yeni mağazalarla da büyümesini sürdürüyor. Bu sezonda okul hazırlıklarına büyük önem veren NT, çocukların eksiksiz okula başlaması için tüm ürün alternatiflerine raflarında yer veriyor. Ayrıca alışveriş sırasında çocuk gelişimi uzmanlarının rehberliğinden ailelerin yanı sıra çocuklar ve öğretmenlerin yararlanmasını sağlıyor.

Çocukların sürekli ihtiyacı olan kırtasiye ürünlerinde sezon için özel fiyat düzenlemesine giden NT, ayrıca tüm ürünlerinde Eylül ayı boyunca yapılacak her alışverişe, Ekim ayında yapılacak 30 TL’lik alışverişlerde geçerli olacak 5 TL’lik indirim çeki veriyor. Eğitime destek olacak, MEB’in tavsiye ettiği temel eserlerden de özel fiyata 3’lü paketler yine NT raflarında yerini alıyor.

Yeni sezon kampanyası ile ilgili bilgi veren NT Mağazaları Bursa Yöneticisi Mehmet Can, TÜİK verilerine göre Türkiye ‘de ilk ve orta öğretimde toplam 69 bin 684 okul, 774 bin 363 öğretmen ve 16 milyon 845 bin 528 öğrenci bulunduğunu hatırlattı. Eğitim ve öğretim sektörüne hizmet vermenin çok ciddi bir sorumluluğu bulunduğuna dikkat çeken Can, NT Mağazaları olarak bu alanda sorumlu marka bilinci ile hareket ettiklerini söyledi. Mehmet Can, şöyle konuştu:
“Öğrencilerimizin kullanacağı malzemelerin kalitesini önemsiyoruz. Bu dönem için hazırlıklarımız 6 ay öncesinden başlamaktayız. Öğretmen, öğrenci ve velilerle bir önceki dönemin değerlendirmeleri yapılarak bu değerlendirmeler sonucunda beklentileri tespit etmekte, gerekli iyileştirmeleri gerçekleştirmekteyiz. Ürünlerimizi titizlikle seçerken seçimlerimiz sırasında tedarikçilerimizden sağlık, garanti, kalite gibi önemli kriterlerde belgeler talep etmekteyiz. Bu kriterleri karşılayan tedarikçilerimizin ürünleri mağazalarımızda yerini alırken bu ürünlerin en iyi şekilde sunulması için tüm personelimiz bu önemli dönem öncesinde eğitimler almaktadır.”
Mehmet Can, NT’nin fiyatlarının ucuzluğunun altını çizerek, “Efektif akademetre araştırma şirketi tarafından 3-4 Eylül tarihinde, Türkiye geneli 32 kırtasiye mağazası ve 4 zincir markette yapılan kırtasiye ürünleri fiyat araştırma sonucuna göre, 60 ürünün sepet tutarı fiyatları NT mağazalarında en uygun olacak şekilde belirlenmiştir.” dedi.