Husumetlisini 6 Yıl Önce Kavga Ettiği Yerde Öldüren Zanlı Yakalandı

Bursa`nın Karacabey ilçesine bağlı Yarış köyünde, 6 yıl önce kafasına sandalye ile vuran eski muhtarı aynı yerde öldürdüğü iddia edilen zanlı yakalandı.

Husumetlisini 6 Yıl Önce Kavga Ettiği Yerde Öldüren Zanlı Yakalandı
Edinilen bilgiye göre, 6 yıl önce arazi meselesi yüzünden köy kahvehanesinde çıkan tartışmada, eski muhtar Fahrettin Asa (59) tarafından sandalye ile kafasına vurularak yaralanan Abdullah D. (59), seneler sonra aynı yerde Asa`yı silahla vurdu. Durmuş`un 5 el ateş ettiği Asa, vücuduna isabet eden 3 kurşunla ağır yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla Karacabey Devlet Hastanesi`ne kaldırılan Asa, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından evine giderek aldığı av tüfeğiyle ormana kaçan Abdullah Durmuş`un, oğlu Nusret Durmuş`a, "Göreceksiniz, birkaç kişiyi daha öldüreceğim" dediği öğrenilirken, ormanlık alanda geniş çaplı araştırma başlatan jandarma ekipleri, katil zanlısı Durmuş`u gölet yakınlarında yakaladı. Teslim olmak için köye gittiğini söyleyen Durmuş`un adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Öte yandan, aradan geçen 6 yıl zarfında Abdullah D.`nin psikolojisinin bozulduğunu ve tedavi gördüğünü söyleyen köylüler, şahsın geçen bayram namazından sonra köylülere "Aranızdan birkaç kişiyi öldüreceğim" dediğini ve zaman zaman akli dengesini kaybederek köy meydanında yine bu şekilde bağırdığını iddia etti.
Kaynak: İHA