Kazada Hayatını Kaybeden Tekebaşı Belediye Başkanı Balıkçı Toprağa Verildi

Hatay Tekebaşı Belediye Başkanı İrfan Balıkçı, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Kazada Hayatını Kaybeden Tekebaşı Belediye Başkanı Balıkçı Toprağa Verildi
35 yaşında hayatını kaybeden Balıkçı’nın cenaze törenine Adalet Bakanı Sadullah Ergin, CHP’li milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı.

Hatay’ın Merkez ilçesi Antakya’ya bağlı Yukarı Okçular Köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, AK Partili Tekebaşı Belediye Başkanı İrfan Balıkçı hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. 35 yaşındaki Balıkçı’nın hayatını kaybettiği kaza, sabah saat 05.00 sıralarında Harbiye Beldesi Döver Köyü mevkiinde meydana geldi. Kazadan, araç sürücüsü Suphi İstanbullu, Ayşegül Aydın ve Merve Akpınar ise yaralı kurtuldu.

Kazanın ardından morgdan ailesi tarafından alınan İrfan Balıkçının cesedi, iki dönemdir belediye başkanlığını yürüttüğü Samandağ ilçesine bağlı Tekebaşı Beldesi`ne getirildi. Balıkçı`nın eşi Hülya Balıkçı, cenazede sinir krizi geçirirken, Balıkçı`nın cenazesi belde mezarlığında toprağa verildi.

Balıkçı’nın cenaze törenine Adalet Bakanı Sadullah Ergin, CHP Hatay milletvekilleri, yakınları, dost ve akrabaları ile çevre köy ve beldelerden gelen çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından İrfan Balıkçı aile mezarlığında toprağa verildi.