Kuşadası`nda Mhp ve Ülkü Ocakları`ndan İftar Yemeği

MHP Kuşadası İlçe Teşkilatı ve Ülkü Ocakları Kuşadası Şubesi tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen iftar yemeği büyük ilgi gördü.

Kuşadası`nda Mhp ve Ülkü Ocakları`ndan İftar Yemeği
Kuşadası Atınç Otel`de düzenlenen iftar yemeğine, eski MHP Aydın Milletvekili Recep Taner, Ortaklar Belediye Başkanı Ümmet Akın, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, TÜRSAB Kuşadası Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Bülent İlbahar, MHP Kuşadası eski İlçe Başkanı Osman Tosun, MHP Kuşadası İlçe Başkanı Kenan Çakar ve Ülkü Ocakları Kuşadası İlçe Başkanı Murat İnan ile parti yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları üyeleri, ülkü ocağı üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Dualarla başlayan iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan MHP Kuşadası İlçe Başkanı Kenan Çakar, kutsal Ramazan ayında ülkücülerin buluştuğu iftar yemeğinin birlik ve beraberlik açısından büyük önem taşıdığını belirterek, gösterilen ilgiye teşekkür etti. Çakar, ayrıca son dönemde partilerinin üyesi olmayanlar tarafından çıkarılan spekülasyonlara itibar edilmemesine dikkati çekerek, "Gerçek MHP`liler burada. Birlik ve beraberlik burada var. Partimizle ilgisi olmayıp partimizin ismini kullanarak,toplantı ve yemek düzenleyenlerin bizimle hiçbir ilgisi yoktur ve bunlar MHP`li değildir" dedi.
Kaynak: İHA