Sanko Makina Yetkili Servisleri Güney Kore‘den Döndü

Sanko Makina’nın 2010 yılındaki en başarılı dört yetkili servisi, Doosan firmasının davetlisi olarak Güney Kore’de incelemelerde bulundu.

Sanko Makina’nın 2010 yılındaki en başarılı dört yetkili servisi, Doosan firmasının davetlisi olarak Güney Kore’de incelemelerde bulundu.

Sanko Makina’dan yapılan açıklamada, Sanko Makina’nın, Doosan’ın Türkiye distribütörü olduğu hatırlatılarak, “Yapılan titiz değerlendirmeler sonucu, en başarılı yetkili servis olarak belirlenen Teknomak – İstanbul Yetkili Servisi Mustafa Kemal İnci, İleri İstif – İzmit Yetkili Servisi Cafer Koç, Üçel Hidrolik – İstanbul Yetkili Servisi Cengiz Kaya ve Şimşek Kardeşler – Ankara Yetkili Servisi Ramazan Şimşek, Güney Kore’de Doosan fabrikalarını gezdiler.” denildi.

Sanko Makina Servis Mühendisi İlker Metin, Sanko Makina Yedek Parça Biriminden Ali Kuru ile Sanko Makina Servis Geliştirme ve Eğitim Müdürü Uğur Güllü’nün de katıldığı programda, Doosan firmasını yakından tanıma fırsatı bulan Sanko Makina yetkili servisleri, Güney Kore Ansan’da, Doosan yedek parça ana deposu ve Incheon’daki ekskavatör –forklift üretim tesislerinde incelemeler yaptı. Seul’deki Doosan merkezinde ilgililerle tanışma toplantısı yapan Sanko Makina yetkili servisleri, önemli turistik yerleri de ziyaret ettikten sonra Türkiye’ye döndü.

    DOOSAN KİMDİR ?

Doosan 1896‘da Güney Kore merkezli, çeşitli endüstri kollarında etkinlik gösteren ve borsa değeri 200 milyar doları aşan bir şirkettir. Bu etkinlik alanlarından bazıları şöyle: "Uluslararası taşımacılık, gemi motorları, iş makineleri (Doosan, Bobcat ve Daewoo), otomobil motorları (Skoda), franchising etkinlikleri (Burger King, KFC)."