Ali İhsan Öztürk Kamu-Sen İl Temsilcisi Oldu

Türkiye Kamu- Sen İl Temsilciliği‘nde yapılan Türkiye-Kamu-Sen Kayseri İl Başkanlığı seçimini Ali İhsan Öztürk kazandı.

Türkiye Kamu-Sen‘e bağlı 9 şube başkanı ve yönetim kurulları ile 3 temsilcinin katıldığı seçimde 60 delege oy kullandı. Ali İhsan Öztürk seçime katılan delegelerin 31‘inin oyunu alarak Türkiye Kamu Sen Kayseri İl Başkanlığı görevine seçildi. Türk Enerji- Sen Kayseri Şube Başkanı Celal Burak Oğuzhan ise 29 oy aldı. Ali İhsan Öztürk seçimde yaptığı konuşmada, “Bundan önce Türk Eğitim- Sen Şube Başkanı olarak yaptığım çalışmalarımı ve gayretimi aynı şekilde devam ettireceğim. Sivil Toplum kuruluşu olmanın gereğini yerine getireceğim. Kamu Çalışanları, Türk Milleti ve İnsanlıktan yana tavır koymaya devam edeceğim” dedi.

Ali İhsan Öztürk‘ün öz geçmişi şu şekilde:

“1969 yılında Kayseri ili Akkışla ilçesi Ganişeyh Köyünde doğdu. İlkokulu burada okudu. Ortaokulu Kayseri Kadı Burhanettin Ortaokulu, liseyi Kayseri Lisesi, Sivas Hafik Lisesi ve Kayseri Fevzi Çakmak Lisesi‘nde tamamladı. 1984 yılında kaydolduğu Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdikten sonra, Dinler Tarihinden yüksek lisans yaparak ‘Bilim Uzmanı‘ unvanını kazandı.

1995-1996 yılında Türk Eğitim- Sen Kayseri Şubesi kurucular kurulunda ve yetkili kurullarında yer aldı. 2002 yılında Türk Eğitim- Sen Kayseri 2 Nolu Şube kurucu başkanı oldu. 8 Mart 2003 yılında yapılan 1. olağan genel kurulda Türk Eğitim- Sen Kayseri 2 Nolu Şube Başkanlığına seçildi ve halen bu göreve devam etmektedir.

120 sivil toplum kuruluşunun bir araya geldiği Türk Milli Güçler Birliğinin Kurucusu ve bu birliğin sekreterliğini, kurucu genel başkanı olduğu Turan Kültürünü Araştırma ve Yaşatma Derneğinin Genel Başkanlığını yapmaktadır.”

Kaynak: İHA