Hayranlarının Facebook‘ta Açtığı Genelkurmay Başkanı Sayfasına Yorum Yağıyor

Genelkurmay Başkanı Işık Koşaner ile birlikte Deniz, Hava ve Kara Kuvvetleri komutanlarının emekliliklerini istemesinin ardından vekaleten Genelkurmay Başkanlığı görevine getirilen Orgeneral Necdet Özel‘in hayranları sosyal paylaşım sitesinde oluşturdukları sayfada görüşlerini dile getiriyor.

Jandarma Genel Komutanlığı görevinden önce Kara Kuvvetleri Komutanlığı‘na ardından da Genelkurmay Başkanlığı‘na getirilen Orgeneral Necdet Özel‘in hayranları sosyal paylaşım siteleri Facebook ve twitter da sayfa oluşturdu.

"Türkiye Cumhuriyeti‘nin 28. Türk Milletinin 1. Genel Kurmay Başkanı" başlığıyla açılan sayfa kısa sürede ilgi gördü.

Vatandaşlar, Necdet Özel‘e "adam gibi adam, görevi bırakmayan kaptan" başlığının altında şu yorumları yaptılar: "Türk Silahlı Kuvvetleri‘nin Genelkurmay Başkanı dahil 364 general ve amirali bulunuyor. Yani Bin 600 personele bir general ya da amiral düşüyor. Elbette vardır vatansever elbette vardır idare edecek komutanlar üç beş ergenekon sempatizani istifa etmişse hiç bir şey eksik olmayacak."

"Bu ulus ne çektiyse hep çağa ayak uyduramayan düşüncelerden çekti. Bir düşünün hangi ülkenin savunma gücü 1,5 yıl boş kalmıştır?"

"Paşam hayırlı olsun, sizden ivedikle cerahatleri temizlemenizi bekliyoruz"

"Geç kalınsada artık milletin iradesi konuşuyor"

"Adamın şeref madalyaları yeter"

"İyi bi paşa kendisi arkadaşlar, değerlerimizi benimseyen birisi"

"Erken olduğu iyi oldu. Kaybedecek vakit yok"

"Arkadaşlar kimsenin bir yerlere sızdığı yok. 80 yıldır olmayanlar artık yeni yeni oluyor. Bütün taşlar yerine oturuyor. Daha düne kadar Türkiye denince darbeler akla gelirken, bugün Türkiye denince istikrar, güven, güç, marka akla geliyor. Bunda AK Parti çalışmaları var ama artık milletimizde bıktı ve 3 kez Türkiye‘nin basına getirdi. İnşallah bundan sonra çok daha güzel şeyler olacak. Hepimizde Türkiye sevdası olduktan sonra sırtımız yere gelmez. Haydi maşallah diyelim. Durmak yok büyümeye, dünya

markası olmaya, eskisi gibi dünyanın devleti olmak için çalışmaya devam".

Kaynak: İHA