Zeynep Bildik'in cenazesi otopsi için İzmir'e getirildi

Bilinmeyen numaralar servisi reklamıyla adından söz ettiren Burçin Bildik'in eşinden kötü haber geldi.Burçin Bildik'in eşi Zeynep Bildik'in beyin ölümü gerçekleşti. Cenaze otopsi için İzmir'e getirildi.

Oyuncu Burçin Bildik'in Muğla'nın Bodrum ilçesinde tatil sırasında hayatını kaybeden eşi Zeynep Elçin Bildik'in cenazesi, savcının talimatı üzerine otopsi yapılması için karayoluyla İzmir Adli Tıp Kurumu'na getirildi.Özel bir cenaze aracıyla İzmir'e getirilen Zeynep Elçin Bildik'in otopsi işleminin yarın sabah yapılacağı belirtildi.

Otopsinin ardından ise cenazenin Adnan Menderes Havalimanı'na götürüleceği buradan da 15.00 uçağıyla İstanbul'a gönderileceği öğrenildi. Oyuncu Burçin Bildik'in eşi Zeynep Elçin Bildik, eşiyle birlikte denize girdiği sırada fenalaşmıştı. Olay yerine çağrılan ambulanstaki görevliler ilk müdahalesini olay yerinde yaptıkları Bildik'i ambulansla hastaneye kaldırmıştı.

Bildik, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen 15.45 sıralarında hayatını kaybetmişti.

'Eşimi sonsuzluğa uğurladık'

Oyuncu Burçin Bildik, Bodrum'da hayatını kaybeden eşi Zeynep'in beyni 10 dakika oksijensiz kaldığı için organlarını bağışlayamadıklarını söyledi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde denizde fenalaşınca hastaneye kaldırılan oyuncu Burçin Bildik'in eşi Zeynep Elçin Bildik, hayatını kaybetti. Bodrum Devlet Hastanesi'nin önünde bekleyen Burçin Bildik yaptığı açıklamada, bir süre önce beyin ölümü gerçekleşen eşi Zeynep Elçin Bildik'in saat 15.45 itibarıyla yaşamını yitirdiğini söyledi.

Bildik, yaklaşık üç yıldır evli olduğu eşiyle bir 14 Şubat günü tanıştıklarını belirterek "14 Şubat günü tanıştığım ve yine 14 Şubat günü evlendiğim sevgili eşim Elçin'i sonsuzluğa uğurladık. Ben, 14 Şubat günü evlenenlerin sevgilerinin sonsuza kadar süreceğine inanıyorum. Sevgili eşimi çok seviyordum. O, evliliğimiz boyunca benim en büyük destekçim oldu. O, benim hayat ışığımdı. Dualarıyla bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

ÖLÜM NEDENİ ANEVRİZMA

Bildik, eşinin ölüm nedeninin denizde geçirdiği "anevrizma" olduğunu doktorların kendisi ile paylaştığını anlatarak, şunları söyledi: "Eşimin cenazesi yarın İstanbul'da düzenlenecek cenaze töreninin ardından memleketi Lüleburgaz'a götürülecek. Eşim sağlığında, organ bağışı konusunda çok duyarlıydı. Organlarını bağışlamayı düşündük. Eşimin geçirdiği beyin kanaması nedeniyle organları zarar gördüğü için doktorları, organlarının bağışlanamayacağını açıkladı.

Beyni yaklaşık 10 dakika oksijensiz kaldığı için organlardaki hasar çok büyükmüş. Eşimin bu olay öncesine kadar bir rahatsızlığı söz konusu değildi." Bodrum Devlet Hastanesi önünde bekleyen oyuncu Burçin Bildik "Yarın (bugün) sabah eşimin cenazesini hastaneden alarak uçakla İstanbul'a götürmeyi planlıyorduk.

Savcının isteği doğrultusunda cenazenin İzmir'e Adli Tıp Kurumu'na gönderileceğini öğrendik. Cenaze töreni Adlı Tıp'taki incelemenin ardından İstanbul'da yapılacak"dedi.

Reklam yıldızı Burçin Bildik'in eşi Zeynep Bildik'in beyin ölümünün gerçekleştiği açıklandı.

BURÇİN BİLDİK AÇIKLAMA YAPTI - TIKLAYINIZ

Tatil için geldiği Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde denizde serinlerken boğulan oyuncu Burçin Bildik’in eşi Zeynep Bildik’in beyin ölümü gerçekleştiği bildirildi. İki gündür Bodrum devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi gören Zeynep Elçin Bildik’in acı haberi sevenlerini üzdü.

Zeynep Bildik'in cenazesi otopsi için İzmir'e getirildi
Bilindiği gibi 5 gün önce tatil için Bodrum'un Torba Beldesi’ne gelen çift önceki gün akşam saatlerinde denize girmişti. Oyuncu Burçin Bildik, güneşlenmek için denizden çıkarken, eşi Zeynep Bildik boğulmuş ve çevredeki vatandaşların da yardımı ile denizden çıkarılarak hastaneye kaldırılmıştı. Doktoraların çabasıyla yeniden kalbi çalıştırılan Zeynep Elçin Bildik’in bugün öğlene doğru beyin ölümünün gerçekleştiği duyuruldu.

Bilindiği gibi 5 gün önce tatil için Bodrum'un Torba Beldesi’ne gelen çift önceki gün akşam saatlerinde denize girmişti. Oyuncu Burçin Bildik, güneşlenmek için denizden çıkarken, eşi Zeynep Bildik boğulmuş ve çevredeki vatandaşların da yardımı ile denizden çıkarılarak hastaneye kaldırılmıştı. Doktoraların çabasıyla yeniden kalbi çalıştırılan Zeynep Elçin Bildik’in bugün öğlene doğru beyin ölümünün gerçekleştiği duyuruldu.

Zeynep Bildik'in cenazesi otopsi için İzmir'e getirildi

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ


Burçin Bildik gözyaşları içerisinde Bodrum Devlet Hastanesi yoğun bakımında tedavi gören eşi Zeynep Elçin Bildik 'in ölümüne dair açıklamalarda bulundu.Oyuncu Burçin Bildik şöyle konuştu:

“Üç yıl önce evlendiğim sevgili eşimi bugün 15.45 itibarı ile kaybettim, şu anda O'nu sonsuzluğu uğurlamış bulunuyorum. Benim hayatımın ışığı olan eşimi ışıklar içinde son yolculuğuna uğurladım. Tüm sevenlerine, dostlarımıza, hayranlarına, yakınlarımıza duaları için teşekkür ediyorum. Onun için dua etmeye devam edin. Allah sevgili karıma yeni yolunda hayırlar nasip etsin, yolu ışıkla dolu olsun. 14 Şubat sevgililer gününde tanışıp 14 Şubatta evlendik.

14 Şubatta evlenenler hep evli kalırlar, O benim için çok önemli ve değerli bir hayat bıraktı. Onun istedikleri doğrultusunda söylediği gibi hayatıma devam edeceğim. Beni hayatım boyunca her zaman çok destekledi, çık kısa sürede birlikte olsak çok uzun bir süre birlikte olduk.

Zeynep benden hiçbir zaman aciz yada zayıf görünmemi istemezdi. Bu nedenle hepinizi, basın mensuplarına doktorlara bizi yalnız bırakmadıkları için saygı ve hassas davranışları için teşekkür ediyorum. Bundan sonra resmi prosedürler yerine getirilecek."

Zeynep Bildik'in cenazesi otopsi için İzmir'e getirildi

"ORGANLARI BÜYÜK HASAR GÖRMÜŞ"
Eşinin organlarını bağışlanması konusunda ise sanatçı Bildik “Doktorlarla bunu konuştuk, çünkü Zeynep organ bağışına karşı çok istekli ve samimiydi. Ancak kalbinin 10 dakikadan fazla durması ve beyin kanamasının yüksek düzeyde olması nedeniyle organları büyük hasar gördü. Beyin oksijensiz kaldığı için organlar hasar gördü bu saate için organları kurtarabilir miyiz, organları sağlam alabilir miyiz, diye beklediler ama gerçekleşmedi. Organların başka birini yaşatamayacak kadar hasarlı olduğu ortaya çıkınca yapacak bir şey kalmadı" dedi.

Zeynep Elçin Bildik, “İstanbul'da Cuma günü düzenlenecek cenaze namazı düzenlenecek ve ardından aynı gün ikindi namazından sonra memleketi olan Lüleburgaz'da defnedeceğiz. Burada ise cenaze işlemleri yapılıp yarın uçakla İstanbul'a götüreceğiz. Ölüm çok açık olduğu için otopsiye de gerek görülmedi. Eşimin ölümü anevrizmaya bağlı beyin kanaması ile ilgili bir durum. Zeynep'in ölümü bir ihmal değil tamamen ilahi takdirdir" dedi.

Bu arada, Bodrum Cumhuriyet Savcısının da hastaneye geleceği ve cenazenin savcının incelemesi sonrasında yakınlarına teslim edileceği öğrenildi.

Oyuncu Burçin Bildik ve eşi Zeynep Elçin Bildik, tatil için Bodrum'a gelmiş, Torba Plajı'nda denize giren Zeynep Elçin Bildik denizde fenalık geçirmişti.
Eşi ve çevredekiler tarafından denizden çıkarılan Bildik, sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılmış ve ilk müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmış ancak beyin ölümü gerçekleşmişti.