Dsi‘nin 120‘İnci Şubesi Siirt‘te Hizmete Açıldı

DSİ‘ye bağlı 120‘inci şube Siirt‘te törenle hizmete açıldı.

DSİ‘ye bağlı 120‘inci şube Siirt‘te törenle hizmete açıldı.

DSİ Diyarbakır Bölge Müdürlüğü‘ne bağlı Siirt Şubesi, Aydınlar Yolu üzerinde Özbel -2 Vakıflar İşhanı‘nda açıldı. Açılış törenine Vali Musa Çolak da katıldı. Açılışta konuşan Vali Çolak, Siirt için DSİ şubesinin çok önemli ve acil ihtiyaç olarak gördüklerini ifade ederek, "Kurumun faaliyetleri bundan sonra artacak ve üzerine düşeni yapacaktır. Bize düşen her türlü desteği vererek katkı sunacağız. Önemli olan hizmetleri en iyi şekilde yapmaktır. Kezer su hattı ile 6 yerleşim birimimize içme suyu verilmesi ardından şehir su sıkıntısının giderildiğini görüyoruz. 20 haziran’da 19 km’lık çelik ek isale hattı ihalesi yapılacak ve Siirt’in su sorunu tamamen ortadan kalkacaktır." dedi.

DSİ Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Kılıç ise 120’nci şubenin Siirt’te açıldığını ve bundan sonra daha iyi hizmet vereceğini söyledi. Siirt için gerek içme suyu temini ve gerek sulama kanalları ve gerek diğer hizmet alanlarında çalışmalarını en iyi şekilde sürdüreceklerini anlatan Kılıç, her türlü desteği vermeye hazır oldukların ifade etti.

DSİ Siirt Şube Müdürü Yusuf Korkutata da verilen ve verilecek hizmetleri en iyi şekilde yapmaya çalışacaklarını söyledi.