Sağlık İl Müdürlüğü‘nden İlk Organ Bağışında Bulunan Aileye Teşekkür

Afyonkarahisar‘da organ bağışında bulunarak dört kişiye umut olan ve ilde bir ilki gerçekleştiren aileye teşekkür ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette aileye teşekkür belgesi verildi.

Sağlık İl Müdürlüğü‘nden İlk Organ Bağışında Bulunan Aileye Teşekkür
Bir süre önce geçirdiği trafik kazası sonrası beyin ölümü gerçekleşen Ramazan Kan‘ın ailesi organ bağışında bulunarak Antalya‘da tedavi için organ bekleyen dört kişiye umut olmuştu.Ramazan Kan‘ın organları ile birden fazla kişiyi tekrar hayata tutunduran aileye, Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu imzalı bir teşekkür belgesi iletildi.

Sağlık Müdür Vekili Deniz Fırat, Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Duran, Organ Nakil Koordinatörü Fatih Dinçer ve Organ Nakil Koordinatörü Yardımcısı Battal Mertgenç‘in yer aldığı ziyarette Ramazan Kan‘ın eşi ve oğulları taziyeleri kabul etti. Sağlık Müdür Vekili Deniz Fırat, aileyi örnek davranışlarından dolayı tebrik ederek teşekkür belgesini takdim etti.

Organları bağışlanan Ramazan Kan‘ın oğlu Mevlüt Kan, kendileri için zor bir dönem olsa da en azından birilerine daha faydalı oldukları için mutlu olmaya çalıştıklarını söyledi.

Kaynak: İHA