Van Valisi Karaloğlu, Altaş Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu

Van Valisi Münir Karaloğlu, önceki gün çıkan yangında anne ve 2 çocuğun hayatını kaybettiği Altaş ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Van Valisi Karaloğlu, Altaş Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu
Önceki gün Erciş ilçesi Beyazıt mahallesi Şehirlerarası Otobüs Terminali yanında bulunan Altaş ailesine ait tek katlı evde sabaha karşı meydana gelen yangında, 4 nüfuslu Altaş ailesinden Yunus Emre (2), Elifnur (1) ve Anne Yasemin Atlaş (22) hayatını kaybetmişti. Van Valisi Münir Karaloğlu, beraberinde Erciş Kaymakamı Ramazan Fani, Erciş Belediye Başkanı Zülfikar Arapoğlu, Erciş Müftüsü Abdulhamit Öveç ve Erciş Emniyet Müdürü Salih Metin Mete ile birlikte Altaş ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Karaloğlu, yangında gelinin ve iki torunun kaybeden dede İzzet Altaş‘a başsağlığında bulundu. Erciş Müftüsü Abdul Hamit Öveç tarafında okunan fatihanın ardından Vali Karaloğlu, taziyet dileklerinden sonra ailenin acılarını paylaştığını belirterek sabır diledi. Karaloğlu, yangında harabeye dönen evi ziyaret ettikten sonra taziye yerinde ayrıldı.

Bu arada, aynı yangında ağır yaralanan ve Gülhane Askeri Tıp Akademisi‘ne (GATA) sevk edilen baba Samet Altaş‘ın tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Kaynak: İHA