Kurtlar Vadisi Pusu 127.Bölüm fragmanı yayınlandı

Vadi'de heyecan fırtınası durmak bilmiyor. Ekranların aksiyonu en bol dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu ilk yayınlanma tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen başarısını katlayarak devam ettirdi. İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun beklenen 127.Bölüm fragmanı ve özeti sizler için hazır..

Kurtlar Vadisi Pusu 127.Bölüm fragmanı yayınlandı
Kurtlar Vadisi Pusu 127. Bölüm fragmanları yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu 127. Bölüm fragmanları izle seyret. Kurtlar Vadisi Pusu 127. yeni bölüm fragmanı izle. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı seyret. Kurtlar Vadisi Pusu 127.Bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren dizinin fenemonleri tarafından çok beğenildi. Kurtlar Vadisi Pusu 127.Bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren en çok tıklanan fragmanlar arasına girdi. Kurtlar Vadisi Pusu 127. Bölümünde neler olacak. Kurtlar Vadisi Pusu 127. Bölümünde Polat ve ekibini yine şok gelişmeler bekliyor. Kurtlar Vadisi Pusu 127. Bölüm fragmanları yayınlandığı andan itibaren beyazgazete.com'da.

Kurtlar Vadisi Pusu 127.Bölüm özeti Atv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Feller'in çalınan laptopu bulunur. Shamir ise Ünsal'dan bunun karşılığını ister. Polat, sorguya aldığı istihbaratçıdan Ersoy'un yerini öğrenmeye çalışır.

Ersoy devletin zirvesiyle ilgili yeni plan yapar. Ersoy'un hamlesini tahmin eden Polat pusuda bekler.

Ersoy, Polat'ı atlatmaya çalışır. Ersoy, devletin zirvesine ulaşmak için aracı koyar ve isteklerini Başbakan'a sunar. Polat Alemdar, Ersoy'un korkunç planını önlemeye çalışır.

İŞTE YENİ BÖLÜMDE MERAK EDİLEN SORULAR

- Feller’in çalınan laptopu nereden çıkacak? Shamir, bunun karşılığında Ünsal’dan ne isteyecek?

- Polat, sorguya aldığı istihbaratçıdan Ersoy’un yerini öğrenebilecek mi? Ersoy’un devletin zirvesiyle ilgili yeni planı ne olacak?

- Ersoy’un hamlesini tahmin eden Polat pusuda beklerken neler yaşanacak? Ersoy, Polat’ı atlatmayı nasıl başaracak?

- Ersoy, devletin zirvesine ulaşmak için kimi kullanacak? Başbakan, Ersoy’un isteklerini kabul edecek mi?

- Polat Alemdar, Ersoy’un korkunç planını önlemeyi başarabilecek mi?

- Polat ve ekibi Ersoy Ulubey'e ulaşabilecekleri mi ?

- Emniyetçiyi yakalayan Polat'în tavrı nasıl olacak ?

- Ersoy Ulubey ve İsrail'lilerin planı ne olacak ?

- Feller'in Ulubey ve İsrail'lilere tavrı nasıl olacak ?

- Zaza'nın bıçakladığı Yaşar Ağa'nın durumu nasıl ?

- Savcı Leyla istifa edecek mi ?

- Nazife annenin durumu nasıl ?

Kurtlar Vadisi Pusu 126. Bölüm'de yaşananlar:

Kurtlar Vadisi Pusu'da nefes kesen operasyon! Ersoy'a düzenlenen gizli operasyondan Polat Alemdar'ın son anda haberi olur.

Polat, ekibiyle operasyona yetişmeye çalışırken Ersoy ölümle burun buruna gelir. Polat ve ekibi operasyona katılır Ersoy Ulubey'i kıl payı ellerinden kaçırır. Polat, Ulubeyi elinden kaçırmasından dolayı, kendi adamı Alper, Paşa ve Emniyet Müdüründen şüphelenir.

Ersoy Ulubey'in bilerek sırtından tek kurşun ile vurduğu Nazife annenin durumu ise kötüye gitmektedir. Ersoy Ulubey ise İsrail'lilerle iş birliğine girmiş Feller'i öldürme planı yapmaktadırlar.

Polat Alemdar, Ulubeye düzenlenen operasyondan dolayı Paşa ve Alper ile konuşur ve Emniyetçinin Ersoy'un adamı olduğu anlaşılır.

Polat, mekanına gelen Yaşar Ağa'dan bir isteği vardır. Murat ve Zaza'yı, kendi mekanına davet edip ikisini barıştırmasını ister. Savcı Leyla ise İstifasını yazmış görevini bırakmak ister.

Operasyonun yankıları sürerken Polat'ın da Başbakan'dan bir talebi olacaktır. Başbakan ile görüşür. Başbakan Emniyetçiyi yanına çağırır özel bir plaket vermek için. Emniyetçi gelir ve Polat ve ekibinin eline düşer.

Murat ve Zaza'yı bir araya getiren Yaşar'ı bekleyen büyük bir sürpriz vardır. Murat ve Zaza atışmaya başlar ve çok ileriye giderler Zaza bıcağı çıkarır Murat'a sallar ama Yaşar'a saplanır.

Emniyetciyi sorguya alan Polat ve ekibi Ersoy Ulubey'in planını ve nerde olduğunu sorar.

Necati Şaşmaz, 'Kurtlar Vadisi Filistin'in amacına ulaştığını söyledi.


Kurtlar Vadisi Pusu’nun başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, yurtdışından gelen misafirlerini Kuruçeşme’deki Reina’da ağırladı. Misafirleriyle yemek yedikten sonra Şaşmaz, basın mensuplarıyla sohbete koyuldu.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan başarılı oyuncu, birçok proje için teklif aldığını ancak yaz boyunca dinlenmeyi planladığını söyledi. Kurtlar Vadisi’nin gelecek sezon da devam edeceğini açıklayarak dizi tutkunlarının yüreğine su serpen Şaşmaz, Pana Film’in zarar eden ilk projesi Kurtlar Vadisi Filistin için de, “Evet zarar ettik ama hiç önemli değil.

Bizim amacımız filmde acıya değinmekti, değindik. Biz filmde kesinlikle amacımıza ulaşmış olduk. Bence önemli olan da budur” diye konuştu.

KURTLAR VADİSİ PUSU ÖZEL SAYFASI İÇİN
TIKLAYIN


Kurtlar Vadisi Pusu 127.Bölüm fragmanı yayınlandıKurtlar Vadisi Pusu 127.Bölüm fragmanı yayınlandı