Aksak Ve Cengiz, Engelli Vatandaşları Sevindirdi

Aziziye Belediyesi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ilçedeki engelli vatandaşlara yönelik desteklerini sürdürüyor. Daha önce 28 vatandaşa engelli arabası hediye eden belediye, 67 yaşındaki Hüsnü Yavuz ile 43 yaşındaki Tevfik Çağrı isimli vatandaşlara da engelli arabası hediye ederek, bugüne kadar 30 engelliyi sevindirmiş oldu.

Aksak Ve Cengiz, Engelli Vatandaşları Sevindirdi
AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Muhyettin Aksak ile birlikte engelli vatandaşları, evlerinde ziyaret eden Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, engelli arabalarını hediye etti.

Önce 67 yaşındaki Hüsnü Yavuz’a arabasını hediye eden Başkan Cengiz, toplumun her kesimini sevgiyle kucakladıklarını ve her vatandaşa ulaşmaya çalıştıklarını belirtti.

İLÇEDEKİ ENGELLİ VATANDAŞLAR SEVİNDİRİLİYOR

Muhtarlarla ortak yürütülen çalışma doğrultusunda ilçedeki engelli vatandaşları belirlediklerini dile getiren Başkan Cengiz, “Belediye olarak yürüttüğümüz sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bugüne kadar 30 hemşehrimize engelli arabası hediye ettik. Biz bunları kendimize görev kabul ediyoruz. Hemşehrilemizin dertleriyle dertlenmek, sorunlarına sıkıntılarına çare üretmek, sevinçlerinde ve kederlerinde yanlarında olmak bizlerin asli görevidir. Muhtarlarımızla yaptığımız ortak çalışmada ilçemizdeki engelli vatandaşlarımızın tespitini yaptık ve bunların büyük bölümüne engelli arabası hediye ettik. Ayrıca ilçemiz sınırları içerisinde yaptığımız her çalışmada engelli vatandaşlarımızı da önemsiyoruz. Engellilere yönelik çocuk oyun grupları kurduğumuz gibi, tuvaletlerde de engelli vatandaşlarımızı düşünerek özel kabinler oluşturduk. Bizler ilçemizde yaşayan her vatandaşımızın yanında olmak, onlara destek olmak için varız. Elimizden geldiğince ve imkanlarımız el verdiğince de var olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

AKSAK: BAŞBAKANIMIZIN TALİMATINI YERİNE GETİRİYORUZ

AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Muhyettin Aksak ise, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarını yerine getirerek, her zaman vatandaşın yanında olduklarını ifade etti.

Başbakan Erdoğan’ın Milletvekillerine, Belediye Başkanlarına ve tüm partililere ihtiyaçlı vatandaşların yanında olmaları için talimat verdiğinin altını çizen Aksak, “Aziziye Belediye Başkanımızla birlikte iki engelli vatandaşımıza engelli arabası hediye ederek, bir ihtiyacı gidermiş olduk. Bizim görevimiz bu toplumun her bireyine sahip çıkmaktır. Bugün bu engelli vatandaşlarımızı mutlu etmek bizim için büyük onur ve gurur vesilesi olmuştur. Ben desteğinden ve çalışmalarından dolayı Aziziye Belediye Başkanımızı kutluyorum.” şeklinde konuştu.

ENGELLİ VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Engelli Hüsnü Yavuz’un ağabeyisi Servet Yavuz ise, Milletvekili adayı Muhyettin Aksak ile Başkan Cengiz’e teşekkür ederek, “Kardeşim engelli olması nedeniyle sokaklarda yürüyemiyordu. Bu hediye bizim için oldukça anlamlı oldu. Ben tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Aksak ve Cengiz daha sonra 43 yaşındaki Tevfik Çağrı’yı ziyaret ederek arabasını hediye ettiler. Çağrı, 3 yaşında iken geçirdiği menenjit hastalığı nedeniyle engelli kaldığını ifade ederek, çok mutlu olduğunu ve artık sokaklarda rahat gezebileceğini belirtti. Tevfik Çağrı, Milletvekili Adayı Muhyettin Aksak ile Başkan Fatih Cengiz’e teşekkür etti.

Kaynak: İHA