Ak Parti Milletvekili Adayları Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Bartın milletvekili ve milletvekili adayı Avukat Yılmaz Tunç, Gökçekıran ve Bayıryüzü köylerinde vatandaşlarla sohbet etti.

Ak Parti Milletvekili Adayları Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor
AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, AK Parti Bartın 2. sıra milletvekili adayı Dr. Seyfettin Kalay ve bazı teşkilat üyeleri ile birlikte köy ziyaretlerini sürdürüyor. Merkeze bağlı Bayıryüzü ve Gökçekıran köylerini ziyaret eden AK Parti Bartın Milletvekili ve Milletvekili adayı Yılmaz Tunç vatandaşlara yönelik konuşmasında, "Ülkemiz AK Parti iktidarı ile hortumculardan ve çetelerden kurtuldu. Emeklimiz için ‘intibak yasası çıkaracağız‘ diyenler iktidarda iken niye çıkarmadı? Emeklimizin maaşını 257 liradan 750 liraya çıkaran bu hükümet ustalık döneminde bin liraya da çıkarır, bin 500 liraya da çıkarır. Onların vaatlerine kanmayın. 2002 öncesi emeklimiz maaşını alamıyordu. Maaşlar toplanan deprem paraları ile ödendi" dedi.

AK Parti iktidarından önceki dönemi hatırlan, Türkiye‘nin 2023 hedefi için 12 Haziran seçimlerinin öneminden bahseden AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, "Halkımız artık yapılanları görüyor. Kimse kendini kandırmasın. Halkımız artık icraatlara oy veriyor" diye konuştu.

Kaynak: İHA