Ak Parti İzmir’İn En Görkemli Mitingine Hazırlanıyor

AK Parti İzmir İl Teşkilatı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 Haziran 2011‘de düzenleyeceği mitinge iddialı hazırlanıyor.

AK Parti İzmir İl Teşkilatı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 Haziran 2011‘de düzenleyeceği mitinge iddialı hazırlanıyor. Gündoğdu Meydanı’nda saat 17.00’deki mitingin hazırlıklarına bir ay önceden başlayan teşkilat, İzmir’de bu zamana kadar düzenlenmiş en görkemli mitinge imza atmayı planlıyor. İl başkanlığında oluşturulan miting düzenleme komitesi, her gün yaptığı toplantıda, en ince ayrıntıları bile gözönünde tutuyor. İl başkan yardımcılarından oluşan komite, Erdoğan’ı mutlu edecek bir tablo ortaya koymayı hedefliyor.

Miting düzenleme komitesinin de başkanı olan AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay, bütün teşkilatların yoğun bir çalışma içinde olduğunu ifade etti. Başbakan Erdoğan’a coşkulu bir karşılama hazırlayacaklarını söyleyen Akay, “Gündoğdu Meydanı‘nda görülmemiş bir manzara oluşturacağız.” dedi. Düzenleme komitesi olarak 3 milyon İzmirli seçmene mektup gönderip davet ettiklerini belirten Akay, 1,5 milyon İzmirliye de telefonla ulaşacaklarını bildirdi. Miting alanında 400 bin şişe su dağıtılacağı ve 100 tane seyyar tuvalet kurulacağı bilgisini de veren Ömer Cihat Akay, “Meydanda 200 bin adet bayrak, 200 bin adet şapka dağıtılacak. Ayrıca 220 bin kumanya verilecek. Miting gününe kadar 2 bin adet ayaklı bilbordla 2 bin pankart, İzmir’in en ücra köşelerine kadar asılacak. Denizden 150’ye yakın tekne de bu coşkulu tabloya eşlik edecek. Bunun yanısıra ilçe başkanlıklarımız, 5 bin otobüs ve diğer araçlarla hemşehrilerimizi miting alanına ulaştıracak. 4 Haziran mitingi, bizim için 12 Haziran zaferinin ön kutlaması olacak. İzmir’de tüm siyasi partilerin şimdiye kadar yaptığı mitinglerin en görkemlisi olacak. Bütün İzmirlileri bu coşkulu günümüze davet ediyorum.” şeklinde konuştu.