Ak Parti Düzce Milletvekili Adayı Osman Çakır, Anaokulu Öğrencilerini Ziyaret Etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Düzce Milletvekili Adayı Osman Çakır seçim çalışmalarını Akçakoca İlçesi’nde sürdürdü. Gündüz ev ziyaretleri gerçekleştiren Çakır, akşam da kahve toplantısı düzenleyerek, vatandaşlardan ustalık dönemi için oy istedi. Çakır geziler kapsamında anaokulu öğrencilerini de ziyaret etti.

12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan milletvekili genel seçimleri yaklaştıkça AK Parti’de tempo da yükseliyor. Adaylar 3 ekibe ayrılarak Düzce’nin dört bir yanındaki seçmenlere ulaşıyor. AK Parti Düzce 3. Sıra Milletvekili Adayı Osman Çakır, seçim çalışmalarını Akçakoca İlçesi’nde sürdürdü. Kendisi de Akçakoca doğumlu olan Çakır, Osmaniye Mahallesi’nde bulunan TOKİ konutlarında ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi. Çakır vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Ev ziyaretleri gerçekleştiren Çakır, AK Parti iktidarında gerçekleştirilen hizmetlerden söz etti. Özellikle konut yatırımlarında AK Parti döneminde ciddi bir atağa geçildiğini ve yoksul, zengin her kesime yönelik konut üretiminin TOKİ aracılığı ile gerçekleştirildiğini kaydetti. TOKİ’nin hayata geçirdiği projeler sayesinde birçok vatandaşın konut sahibi olduğuna dikkat çeken Milletvekili Adayı Osman Çakır, 2023 yılında ise TOKİ’nin 1 milyon konut hedeflediğini dile getirdi. Vatandaşlar da yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Çakır, Akçakoca’da sürdürdüğü seçim çalışmaları sırasında Fedai Karabıyık Anaokulu’nu da ziyaret etti. Minik öğrencilerle bir araya gelen Çakır, çocukların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Çocuklara balon hediye eden Çakır, minik öğrencilerle bir süre sohbet ederek buradan ayrıldı.

Milletvekili Adayı Osman Çakır akşam da Yalı Mahallesi’nde düzenlenen kahve toplantısına katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, 8,5 yıllık AK Parti iktidarı döneminde yapılan hizmetlerden söz etti. Akçakoca’ya sağlanan en önemli hizmetin Düzce-Akçakoca yolunun yapılması olduğunu vurgulayan Çakır, Başbakan’ın “Yol medeniyettir” sözünü hatırlattı. Çakır, vatandaşlardan AK Parti’ye oy vermelerini isteyerek, “AK Parti’ye verilecek her oy bu hizmetlerden memnun olduğunuzun bir ifadesi olacaktır. Adalet ve kalkınma yolculuğu sürsün” şeklinde konuştu.

Osman Çakır, vatandaşların taleplerini ve sorunlarını da dinledi. Çakır’a Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, İl Genel Meclisi Üyesi Ayhan Hacıislamoğlu ve Sevban Yıldırım da eşlik etti.

Kaynak: İHA