Sakarya Ticaret Ve Sanayi Odası Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı

Sakarya Ticaret Ve Sanayi Odası Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Adnan Borazancıoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısında konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul aylık faaliyetlerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

12 Mayıs tarihinde SAÜ Teknokent’te AR-GE Pazarı’na katıldıklarını anlatan Kösemusul: “Daha önce SATSO’da gerçekleştirdiğimiz etkinlik ortağı olduğumuz Sakarya Teknokent’de düzenlendi. Yeni bir ürün geliştirmek, var olan bir ürüne yeni işlevler kazandırmak üretim yapan herkesi heyecanlandırır. İşlerini geliştirmek, yeni ürünleri insanlığın kullanımına sunmak için gece gündüz çalışan üreticileri ve ekiplerini can-ı gönülden kutluyorum. Ar-Ge projelerini geliştirenler, uygulayanlar, üreticiler, destekleyenler bir aradaydılar. Burada oluşan sinerjinin şehrimize, ülkemize katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.

-SAİGEP TANITILIYOR

Sakarya’nın ihracatını geliştirme adına Sakarya Üniversitesi ile sürdürdükleri SAİGEP projesinde metal sektöründen sonra süs bitkiciliği ve tekstil sektöründe de uygulamak amacında olduklarını anlatan Kösemusul, “Firmalara projeyi tanıtmak için arkadaşlarımız ziyaretlerde bulunuyorlar. Daha sonra mobilya ve talep eden diğer sektörlere de uygulamayı düşünüyoruz. Hedefimiz; önümüzdeki yıllarda Sakarya’nın ülkemizdeki ihracatçı iller sıralamasında ilk beş içinde yer almasını sağlamaktır” dedi.

-SAKARYASPOR’A KUTLAMA

Tüm Sakaryalılara büyük sevinç yaşatan Sakaryaspor’u canı gönülden kutladığını belirten Kösemusul, “Sakaryaspor’umuza Bank Asya birinci liginde başarılar diliyorum. Sakarya futbolcusuyla Türkiye’ye malolmuştur. Marka olduğumuz alanda yeni başarılara susadığımızı belirtmek istiyorum” dedi.

Kaynak: İHA