Ak Parti Milletvekili Adayı Erdoğan Bayraktar Akçaabat’In Beldelerinde Ziyaretlerde Bulund

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı ve TOKİ Eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, Akçaabat ilçesinin Yıldızlı, Akçaköy ve Derecik Beldelerine ziyarette bulundu.

Ak Parti Milletvekili Adayı Erdoğan Bayraktar Akçaabat’In Beldelerinde Ziyaretlerde Bulund
Bayraktar’ın ziyaretinde AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Ak Parti Trabzon Milletvekili adayı Aydın Bıyıkoğlu da katıldı. Bayraktar ilk olarak Yıldızlı beldesine ziyarette bulundu. Burada Yıldızlı TOKİ Konutları’nın başta yol olmak üzere sorunlarını çözmek için gayret göstereceklerini söyledi. Yıldızlı Beldesi’nde bir serada sebze yetiştiren Güller Bayram’ı ziyaret ederek, elini öptü devamında ise kendisinden fidan yetiştiriciliği hakkında bilgi aldı.

Daha sonra ise Akçaköy Belde Beldesi ziyaret edildi. Akçaköy Belde Belediye Başkanı Sultan Memiş’in makamına geçilerek belde ile ilgili bilgi aldı. Burada vatandaşlara hitap eden Bayraktar, ‘’Gençlerimizin daha iyi eğitim görmesi için çok gayret göstereceğiz. Burası sadece emekli insanların yaşayacağı bir belde olmamalı. Beldelerimizi şehirler gibi canlandırmalıyız’’ dedi. Trabzon’a daha çok yatırım getirmek için seferber olduklarını ifade eden Bayraktar, ‘’Sizler de vereceğiniz oyla geleceğinizi düşünmek zorundasınız, ben de köyde yetiştim ama köyümü hiçbir zaman unutmadım. Bizim hamasi ifadelere karnımız tok. Biz iş ve yatırım yapacağız’’ diye konuştu.

Mustafa Cumur ise yaptığı konuşmada, “MHP Trabzon milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu ve CHP Trabzon Milletvekili Akif Hamzaçebi’nin milletvekili seçildikten sonra Yıldızlı’da, Derecik’te ve Akçaköy’de Allah aşkına söyleyin bir çakıl taşları var mı, hangi hizmet getirmişler’’ diye sordu.

Kaynak: İHA