Ak Parti Milletvekili Adayı Eleştirilere Cevap Verdi

AK Parti Bartın 2. sıra milletvekili adayı Dr. Seyfettin Kalay, hakkında yapılan eleştiriler hakkında açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Milletvekili Adayı Eleştirilere Cevap Verdi
Bartın Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinden istifa ederek AK Parti‘den milletvekili adayı olan Dr. Seyfettin Kalay, hakkında yapılan eleştirilere cevap verdi. Kalay, "Bu tür eleştiriler siyasetin doğasında var. Dolayısıyla Başhekimlik görevimi en iyi şekilde yaptığıma inanıyorum. Bartın halkına elimizden geldiği kadar gecemi gündüzüme katarak hizmet ettim. Memleketim Bartın. Refah borcu olarak değerlendiriyorum ben. Refah borcunu ödemeye çalışıyorum. Bu siyasete atılma noktasında da bu duyguların etkisi oldu. Memleketimize hizmet etme konusunda ‘sadece sağlık alanında değil, diğer alanlarda da hizmet edebilir miyiz?‘ düşüncesi ile bu siyasete girdim. Siyasete girdikten sonra muhalefetin eleştiri ve engellemelere çalışması veya belirli yerlerde belirli noktalarda, yok olmayan şeyleri var gibi göstermeleri, bu siyasetin doğasında var her halde. Biz yeniyiz bu konuda. Ama rakiplerimiz tecrübeli ve bunu da siyasetin gereği olarak görüyorum‘‘ dedi.

AK Parti Bartın 2. sıra milletvekili adayı Dr. Seyfettin Kalay, "Bugün 29. Bartın Kültür Sanat ve Turizm Çilek Festivali kortej yürüyüşüne katıldık. Vatandaşlarımızın gerçekten halkımıza festivalimize ilgisini gördük. Gençlerimizin de hünerlerini göstermeleri açısından bu tür festivaller önemli. Biz sadece Bartın ilimizde değil diğer illerimizde de festivallerimizi de hem hükümet olarak hem destekliyoruz. Bu tür festivallerde gençlerimizin hünerlerini göstermeleri bizi memnun ediyor. Vatandaşımızın bizle beraber olması bu yönden önemli. 11 Nisan‘dan itibaren hızlı bir temponun içerisindeyiz. Sabah kahvaltısından başlayan programımız gece yarılarına kadar devam ediyor. İki koldan çalışarak ulaşmadığımız yer kalmasın diye vatandaşlarımızın dertlerini dinlemeye acılarını sevinçlerini paylaşmaya çalışıyoruz. Biz gittiğimiz yerlerde halkımızdan çok büyük bir teveccüh görüyoruz. İnşallah bu seçimlerde ipi göğüsleyeceğimizi inanıyoruz. Bartın‘ı Ankara‘da iki milletvekili ile temsil etmek AK Parti ye nasip olacak‘‘ dedi.

Kaynak: İHA