Düşen Helikopterdekileri Arama Çalışmaları Havadan Ve Denizden Devam Ediyor

Beykoz’da düşen helikopterden yaralı olarak kurtulan Havacılıktan Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Pilot Kemal Özdemir, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Beykoz’da düşen helikopterden yaralı olarak kurtulan Havacılıktan Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Pilot Kemal Özdemir, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Özdemir’in ayaklarında kırıklar olduğu fakat sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da yaralı pilotu ziyaret etmek için hastaneye geldi. Ayrıca, bölgedeki arama kurtarma çalışmaları denizden ve havadan sürdürülüyor.

İstanbul Emniyeti Havacılık Şubesi‘ne ait bir helikopterin düşmesinin ardından bölgeye çok sayıda kurtarma ekibi sevk edildi. Düşen helikopterden yaralı olarak kurtulan Havacılıktan Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı pilot Kemal Özdemir, Özel Medistate Kavacık Hastanesi’ne kaldırıldı. Kemal Özdemir‘in, hayati tehlikesinin bulunmadığı ayaklarında kırıklar oluştuğu öğrenildi. Özdemir’in tedavisi devam ederken, hastane önüne çok sayıda meslektaşı geldi.

    Öte yandan, helikopterde bulunan diğer 4 kişiyi kurtarmak için bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi. Üç askeri, 1 polis helikopterinin havadan, asker ve polis dalgıçların denizden arama çalışmaları sürdürülüyor.