Boşanmak isteyen eşini öldürüp intihar etti

Kumburgaz'da elektrikçilik yapan Turgay T. (46) boşanmak isteyen eşini öldürdükten sonra intihar etti. Edinilen bilgiye göre olay saat 20.00 sıralarında Kumrburgaz Kuzey Sokak üzerinde gerçekleşti.

Boşanmak isteyen eşini öldürüp intihar etti
Kumburgaz’da elektrikçilik yapan Turgay T. (46) boşanmak isteyen eşini öldürdükten sonra intihar etti. Edinilen bilgiye göre olay saat 20.00 sıralarında Kumrburgaz Kuzey Sokak üzerinde gerçekleşti.

Eşinin boşanma isteği üzerine evlerini ayıran Turgay.T. eşiyle yeninden barışmak için ısrar etti. T.T.’nin eşi H.T. (40) barışma isteğini kabul etmedi. Fabrikada işçi olarak çalışan Hülya T.’yi iş çıkışı Kuzey sokakta bekleyen Turgay T. önce eşinin başına daha sonra ise kendi başına bir el ateş etti.

Hülya T. olay yerinde hayatını kaybederken Turgay T. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Turgay T.’nin daha önce eşi Hülya T. ve oğlu Onur T.’nin (16) birlikte yaşadığı eve gelerek doğalgaz saatini ateşe vermeye çalıştığı ve oğluna balyozla saldırdığı öğrenildi.

Mahalle sakinleri ise Turgay T.’nin aşırı alkol kullandığını ve sık sık eşiyle kavga ettikleri için evlerini ayırdıklarını söyledi. Mehmet Gün isimli komşuları da boşanma davasının açılmasından sonra Turgay T.’nin sık sık eşinin rahatsız ettiğini ifade etti. Gün, “Kocası gelip rahatsız etmeye başladı, kadın barışmak istemiyordu. Adam her akşam içtiği için kadını rahatsız ediyordu en son da bu olay oldu.” şeklinde konuştu.

Öte yandan, Turgay T.‘nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.