Kışanak, Tekstil İşçileriyle Öğle Yemeğinde Bir Araya Geldi

Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak ve Siirt milletvekili adayı Gültan Kışanak, ilde yakın bir zamanda kurulan Garzan Tekstil‘i ziyaret ederek işçilerle öğle yemeğinde bir araya geldi.

Kışanak, Tekstil İşçileriyle Öğle Yemeğinde Bir Araya Geldi
Siirt milletvekili adayı Gültan Kışanak‘a BDP PM Üyesi Yıldız Aktaş, Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak da eşlik etti. Kışanak ve beraberindekiler, girişte fabrika sahibi Gıyassetin Dilek ve fabrikanın genel müdürü tarafından çiçeklerle karşılandı. Heyet, ilk olarak fabrikada çalışan 165 işçiyi ziyaret ederek onlarla öğle yemeği yedi. Siirt milletvekili adayı Gültan Kışanak yemekten sonra işçilere kısa bir konuşma yaparak, "Bugün sizinle birlikte olduk, sizin lokmanıza ortak olduk. Bu bizim için bir

onurdur. Her zaman sizinle birlikte daha güzel yarınlar için mücadele edeceğiz" dedi.

Kışanak daha sonra fabrika sahibi Giyasettin Parlak‘ı makamında ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Kışanak, "Bu kentte istihdam olanağı oluşturduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Fabrika sahibi Gıyasettin Dilek ise; milletvekili adayı Gültan Kışanak, Belediye Başkanı Selim Sadak ve beraberindeki heyetin ziyaretinin kendilerini ile çalışanlarını onore ettiğini ifade ederek amaçlarının Siirt‘e istihtam alanı açmak olduğunu söyledi. Yapılan konuşmaların ardından, Kışanak ve Sadak fabrika çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İHA