Edremit’Te ‘Vakıflar Haftası’ Etkinlikleri

Her yıl kutlanan ‘Vakıflar Haftası’, Balıkesir’in Edremit ilçesindeki Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin hazırladığı program ile kutlandı.

Edremit’Te ‘Vakıflar Haftası’ Etkinlikleri
İlçede hizmet veren Anadolu İmim Hatip Lisesi tarafından organize edilen ‘Vakıflar Haftası’ kutlama programı, öğlen saatlerinde gerçekleştirildi. Yıllardır üst kat tadilatları yapılamadığı için okulun toplantı salonu olmayışından dolayı 2. Kat koridorunda gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başladı. Kaymakam Osman Tunç, Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, Cumhuriyet Başsavcısı Kemal Mecit, Vakıflar Bölge Müdürü Muhammet Şakir Erarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan ve eğitimcilerin katıldığı programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

Okul müdürü Musa Şengül’ün ev sahipliği yaptığı program’da, öğrencilerin yazdığı ‘Vakıflar’ konulu şiirler okundu ve müzik dinletisi yapıldı. Ayrıca, okulun üst kat tadilatlarının gerçekleşmemesi konusu da gündeme getirildi. Programın son bölümünde ise, ilçe çapındaki okullarda ‘Vakıflar Haftası’ nedeniyle gerçekleştirilen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında derece alan öğrencilere protokol mensupları tarafından ödülleri verildi.

Kaynak: İHA