Kilci: Türkiye’Yi Krizden Sihirli Değnekliler Değil Özel Sektör Çıkarttı

MHP‘nin Kayseri milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Kilci: Türkiye’Yi Krizden Sihirli Değnekliler Değil Özel Sektör Çıkarttı
MHP‘nin Kayseri milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Adayların ziyaret turunun son durağı Ticaret Odası Başkanı Hasan Ali Kilci oldu. Başkan Kilci, “Biz, kriz noktasında çok çabalar sarf edildiğini ve belli noktalara getirildiğini biliyoruz, ama bunu getirenler elinde sihirli değneği olanlar değil Türk özel sektörü bunları gerçekleştirdi." dedi.

    

    MHP Kayseri İl Başkanı Mete Eke, Kocasinan İlçe Başkanı Serkan Tok, Melikgazi İlçe Başkanı Güven Hocaoğlu, Milletvekili adayları Yusuf Halaçoğlu, Nihat Canpolat, Mazhar Gündoğ, Hüseyin Tekin, Ünal Polat, Sami Eker, Ayfer Solak, Levent Livdumlu ve Faruk Çolak seçim çalışmaları kapsamında Ticaret Odası Başkanı Hasan Ali Kilci’yi ziyaret etti. Kayseri Ticaret Odası Başkanı Hasan Ali Kilci, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek adaylara başarılar diledi. Yatırımın önündeki tüm engellerin kaldırılması gerektiğini belirten Kilci, “Krizden herkes çıktık diyor. Biz kriz noktasında çok çabalar sarf edildiğini ve belli noktalara getirildiğini biliyoruz ama bunu getirenler elinde sihirli değneği olanlar değil, Türk özel sektörü bunları gerçekleştirdi. Onların temsilcileri olarak en çok istikrarı isteyenler de bizleriz. Çünkü asıl taşın altında eli olanlar da bizleriz. bu bakımdan da haklı taleplerimizi her platformda paylaşmak istiyoruz. Türkiye’nin şu anda ciddi olarak yatırıma ihtiyacı var. İstihdam noktasında çok ciddi anlamlarda sıkıntıları var. İşsizlik şu an Türkiye’nin en büyük sorunlarından birisi olarak kabul ediliyor. Her yıl 800 bin işsiz yeniden işsizler ordusuna katılıyor. Öyleyse yatırım zamanıdır haydi yatırımın önündeki engelleri kaldırın diyoruz bizler bütün siyasilere.” dedi.

    Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, Ticaret Odası Başkanı Hasan Ali Kilci’ye, kendilerine zaman ayırdığı için teşekkür ederek her zaman ticaret ile uğraşan kesimlere destek vermeye devam edeceklerini belirtti. Milletvekili Adayı Yusuf Halaçoğlu, Türkiye’de ticareti önemsediklerini dile getirerek, “Ticaret, tarım ve hayvancılığın önünü açacağız. Türkiye şu an 2017 itibariyle 92 milyar dolarlık ticaret açığıyla karşı karşıyadır. Bu açık acilen kapatılması gereken önemli bir husustur.” diye konuştu.

    Adaylardan Nihat Canpolat ise Kayseri’de görev yaptığı sürede Ticaret odası ile koordine içerisinde çalıştığını ve bundan sonrada koordinasyon içerisinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Konuşmaların ardından Ticaret Odası Başkanı Hasan Ali Kilci, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke’ye Türk Bayrağı hediye etti.