Canan 9. Bölüm fragmanı yayınlandı

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Canan 9. Bölümüyle 6 Nisan Çarşamba akşamı FOX TV ekranlarında olacak. İşte Canan 9. Bölüm özeti ve fragmanı...

Canan 9. Bölüm fragmanı yayınlandı
Canan, Şakir'e tuzak kurmuştur. Başına gelen tüm felaketlerin baba bildiği bu adamın elinden olduğuna emindir. Ama ondan bir itiraf alması gerekmektedir. Selim ise Canan'ın ortadan kaybolmasından dolayı tedirgindir. Tek isteği Canan'a ulaşmaktır, çünkü sevdiği kadını yolculugunda yanlız bırakmak istememektedir.

Şemsi'nin gizli yaşamı onu zora sokmaktadır. Şemsi'nin tüm sırlarını bilen Özde tacizlerini sıklaştırmakta ve Şemsi'yi köşeye sıkıştırmaktadır. Evliliğini kurtarmaya çalışan Bedia'nın aklı ise bambaşka bir nedenle karışmıştır.

Abdullah'ın telkinleriyle Bedia çıkmaz bir sokağa girmektedir. Perihan ve Renknaz ise yaşanan çalkıntalarıyla beraber küslükleri unutup birbirlerine bir şans tanımaya karar verirler. Anne kız yeniden duygusal anlar yaşarlar. Selim ve Canan cephesinde taşlar yerine oturmuş görünse de aslında tün dengeler pamuk ipliğine bağlıdır.