Mhp Kars Milletvekili Adayları Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Biraraya Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Milletvekili adayları kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

MHP Milletvekili adayları Dr. Ümit Yılmazer, Harun Yenice, İrfan Topçu, MHP İl Başkanı Muhsin Ağçay, MHP’li Belediye meclis üyeleri ile birlikte kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya gelen milletvekili adayları projeleri hakkında bilgi verdi.

MHP Milletvekili adayı Dr. Ümit Yılmazel, Karslıların Haziran 2011 seçimlerinde çok iyi karar vermesi gerektiğine dikkat çekti.

Dr. Ümit Yılmazel, kimsenin kimseyi kırmadan, seçimden sonra da beraber yüz yüze bakılacağının unutulmadan siyaset yapılmasını gerektiğini vurguladı.

Hayvancılık bölgesi olan Kars’ta hayvancılığın bitme aşamasına geldiğini belirten Yılmazel; “2011 seçimlerinde MHP’nin iktidara gelecek. Buna gönülden inanıyoruz. Burada Karslılara da çok önemli görevler düşüyor. 8 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Kars’a ne yapıldı? Bu bilinç ile vatandaşlar sandık başına gitmelidir” dedi.

MHP 2’inci sıra milletvekili adayı Harun Yenice ise iktidarın vatandaşları kömür ve yiyecek yarımıyla dilenci ettiğini kaydetti.

Harun Yenice; “AK Parti iktidarı verdiği yanmayan kalitesiz kömür ile gıda yardımıyla vatandaşlardan oy alıyor. Artık vatandaşların kömür ve gıda yardımına oy verme dönemi geçti. Biz vatandaşların oylarına talip olduk. Kars’a hizmet, Karslıya hizmet etmek için bu yola çıktık. İnanıyorum ki, bu seçimlerin galibi Kars’ta MHP olacaktır” diye konuştu.

MHP 3’ncü sıra milletvekili adayı İrfan Topçu ise iktidarın zamanını heykelleri yıkmakla geçirdiğine söyledi.

İrfan Topçu; “AK Parti iktidarı kendisi izin vererek yaptırdığı heykeli yıkıyor. Madem bu heykel yıkılacaktı o zaman neden izin verdi yaptırdılar. Kars’ta yol, su, kanalizasyon kaldırım ve en önemlisi işsizlik sorunu yaşlanırken, AK Partinin heykelle uğraşmasına anlam veremedik” şeklinde konuştu.

Basın mensuplarıyla bir araya gelen MHP milletvekili adayları daha sonra Kars ile ilgili projeleri hakkında bilgi verdiler. Sıcak ortamda geçen kahvaltıda genelde Kars konuşuldu.

Kaynak: İHA