Gediz Mesleki Eğitim Merkezinde Usta Öğreticilik Kursunu Tamamlayan 22 Kursiyer Belge Alma

Kütahya‘nın Gediz ilçesinde, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Usta Öğreticilik İş Pedagojisi kursunu tamamlayan 22 kursiyer belge almaya hak kazandı.

Gediz Mesleki Eğitim Merkezinde Usta Öğreticilik Kursunu Tamamlayan 22 Kursiyer Belge Alma
Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı İbrahim Polat tarafından verilen 27 dönem Usta Öğreticilik İş Pedagojisi kursunun sona ermesinin ardından okul salonunda dönem sonu toplantısı düzenlendi.

Toplantıya, Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy ve Şube Müdürü Zekeriya Ünal, Otelci, Kahveci, Lokantacı, Berber Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cengiz Özçelik, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Ergöçmen, Madeni Eşya ve Tamirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil İbrahim Akgün ve oda temsilcileri, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Kıyak ve kursiyerler katıldı.

Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Kıyak, usta öğreticiler ve oda başkanları ile Mesleki Eğitimle ilgili görüş ve düşüncelerini paylaşarak kurs ve eğitimlerin daha kaliteli hale getirilmesi için çözüm yolları aradılar.

Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Kıyak, Usta Öğreticilik İş Pedagojisi kursunu başarıyla tamamlayan 22 kursiyer için önümüzdeki günlerde belge töreni düzenleyeceklerini söyledi.

Kaynak: İHA