Chp Giresun’Da İlk Seçim Bürosunun Açılışını Gerçekleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi, Giresun‘da ilk seçim bürosunu açarak seçim startını verdi.

Chp Giresun’Da İlk Seçim Bürosunun Açılışını Gerçekleştirdi
Giresun‘un Depboy mevkiinde ilk seçim bürosunun açılışına Belediye Başkanı Kerim Aksu, Milletvekili Eşref Karaibrahim, CHP İl Başkanı Mustafa Kısa, Milletvekili adayları Selahattin Karaahmetoğlu, Aykut Gezmiş, Bülent Bektaşoğlu ve partililer katıldı.

Seçim bürosunun açılışında konuşan İl Başkanı Mustafa Kısa, yeni bir Genel Başkan, yeni bir vizyon, yeni bir aday listesiyle gidilecek seçimde birinci parti olacaklarına inandıklarını söyledi. Ülkenin geleceğine yön veren projelerle iktidara talip olduklarını belirten birinci sıra milletvekili adayı Selahattin Karaahmetoğlu "Geçtiğimiz hafta içerisinde Genel Başkanımız partimizin programını açıkladı. Açıklanan bu program ülkemizin yurttaşlarına umut olacaktır. Yurttaşlarımızın onuruyla yaşayacakları bir düzen sağlayacaktır. Biz Türkiye‘de ve Giresun‘da başarılı olacağız. Giresun‘un yoksul köylüleri için mücadele edeceğiz" dedi.

CHP‘nin ikinci sıra adayı Aykut Gezmiş ise Giresun‘un bu desteği ve coşkusu arkalarında olduğu sürece zafere ulaşacaklarını söyledi.

Yapılan seçim bürosu açılışının ardından CHP milletvekili adayları ve partililer Gazi Caddesi‘nde Atapark‘a kadar yürüdü ve buradan dağıldılar.

Kaynak: İHA