Muğlalı Ve Aydınlı Veterinerler Gecede Buluştu

Muğla Veteriner Hekimleri Odası ile Aydın Veteriner Hekimleri Odası’nın 2011 Yılı Dünya Veteriner Hekimleri Yılı nedeniyle ortaklaşa düzenlediği 5.

Muğlalı Ve Aydınlı Veterinerler Gecede Buluştu
Muğla Veteriner Hekimleri Odası ile Aydın Veteriner Hekimleri Odası’nın 2011 Yılı Dünya Veteriner Hekimleri Yılı nedeniyle ortaklaşa düzenlediği 5. Dayanışma Gecesi Marmaris’te gerçekleştirildi. Pineta Otel’de düzenlenen geceye Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Belge, Adnan Menderes Üniversitesi Veteriner Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Eren, Aydın Tarım İl Müdürü Muhsin Temel Aydın, Muğla Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Haydar Ökten, Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, Muğla Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ, Muğla Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Arık, GİTESFOB Başkanı İsmail Şimşek, ilaç firmalarının yetkilileri ve temsilcileri ile Aydın ve Muğla’dan gelen yaklaşık bin veteriner hekim katıldı.

Muğla Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Yusuf Kayacık, geceye gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, meslek mensuplarının buluştuğu bu tür gecelerin devam edeceğini söyledi. Meslek mensuplarının en iyi hizmeti hak ettiğini ifade eden Kayacık, “Meslek mensuplarımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Biz de oda olarak onlara yakışan bir sanatçıyı getirmek istedik ve Ünlü Sanatçı Petek Dinçöz’ün gecemize katılımını sağladık” diye konuştu.

Başkan Kayacık’ın konuşmasının ardından gecenin düzenlenmesine katkı sağlayan İzmirli Ecza Deposu sahibi Hüseyin Baysan adına firmanın Genel Müdürü Enver Yiğit’e, Muğla Tarım İl Müdürü Ahmet Dallı adına Muhammet Sevinç’e ve Aydın Tarım İl Müdürü Muhsin Temel’e teşekkür plaketleri Muğla Oda Başkanı Yusuf Kayacık ve Aydın Oda Başkanı Yılmaz Özarslan tarafından verildi. Muğla Veteriner Hekimleri Odası tarafından Türkiye’de bir ilke imza atılarak düzenlenen Uluslar arası Baş Denetçi Kursunu başarıyla bitiren kursiyerlerin belgeleri de Aydın Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Yılmaz Özarslan tarafından verildi.

Salsa ve tango gösterisi ile davul zurna eşliğinde sergilenen yöresel zeybek gösterisi izleyicilerden büyük beğeni kazandı. Türk Halk Müziği Sanatçısı Asuman ile Ünlü Sanatçı Petek Dinçöz’ün de sahne aldı.

Kaynak: İHA