Altepe, Ak Parti‘nin Milletvekili Adaylarını Yemekte Buluşturdu

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti milletvekili adaylarının onuruna yemek verdi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti milletvekili adaylarının onuruna yemek verdi.

Gönül Dostları Sofrası’ndaki yemekte dayanışma örneği sergilendiğini ifade eden Başkan Altepe, "Seçim döneminin başlangıcı çok önemli. Bu kadro genç bir kadro. Yoğun bir dönem bu kadroyu bekliyor. Hazırlıklar başlıyor. Milletvekilleri adaylarımızın donanımlı olarak sahneye çıkmaları için kendilerine destek vereceğiz. Seçim kampanyasının Bursa’da en iyi performansı bu kadroların göstereceğine inanıyorum. İnşallah en güzel sonucu da alacağız." diye konuştu.

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın ise iktidarın 2023 yılına endeksli bir çalışma sistemini benimsediğini söyledi. Yalçın, milletvekili adaylarının da kişilere odaklı olmadığını kaydederek, "Bu bir takım oyunu, bayrak yarışı. Genç bir ekip var, şu anda kaynaşma halindeler. Yerel yönetimlerin de genel yönetimin de ihtiyacı olan yatırımlarda en iyi şekilde rol oynayacaklarına inanıyorum." dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın Bursa’dan ilk sırada aday gösterilmesiyle ilgili soruya da cevap veren Yalçın, "Bülent Arınç, bir marka. Bursa’da partinin 2. ismi olan Arınç’ı görmek çok büyük bir kazanım. Arınç’ın Bursa’da önemli çalışmalara imza atacağını düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Yalçın, dağ yöresiyle ilgili herhangi bir sıkıntının bulunmadığını ifade ederken şöyle konuştu: "AK Parti’nin dağ yöresine, ilçelerine, köylerine son 8 yılda yaptığı hizmetler Cumhuriyet tarihinde olmayan hizmetlerdir. Tüm dağ ilçelerinde projelerimiz devam ediyor. Dağ yöresi yöneticileriyle bir araya geleceğiz. Biz Büyükşehir Belediye Başkanımız, Bakanımız, il başkanı olarak dağ yöresini temsil edeceğiz."