Ak Parti Muğla İl Başkanı Öztürk:Adaylar Başımızın Tacıdır

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, Muğla’da parti olarak genel seçimlerde birinci çıkmak için hedef koyduklarını belirterek, "Başbakanımızın göstermiş olduğu adaylar başımızın tacıdır. Seçim sürecinde hep birlikte çalışarak birinci parti olmak için gayret göstereceğiz." dedi.

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, Muğla’da parti olarak genel seçimlerde birinci çıkmak için hedef koyduklarını belirterek, "Başbakanımızın göstermiş olduğu adaylar başımızın tacıdır. Seçim sürecinde hep birlikte çalışarak birinci parti olmak için gayret göstereceğiz." dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Nil Hıdır ise partisinin merkez yoklamasında, Muğla Milletvekilliği için AK Parti aday listesinde isminin yer almadığı belirterek, "Bu, aktif siyasi faaliyetlerden ayrıldığımı işaret etmekle birlikte, Partimden ve Muğla’mızın hizmetlerinden uzak kalacağım, ayrılacağım anlamını asla ihtiva etmemektedir. Aksine bayrağı eline alan yeni arkadaşlarımın arkasında bilgi birikimimizle desteğimizin tam olacağı anlamını ihtiva eder.” ifadelerini kullandı.

ARSLAN: AK PARTİ’NİN 2 KATI OY ALIRSAK 4 MİLLETVEKİLİ ÇIKARABİLİRİZ

CHP’de iki dönemdir milletvekilliği yapan Dr. Ali Arslan da sıralamada 4. sırada yer almasının kendisi için sürpriz olmadığını belirtti. Arslan, "Sıralamada 1,2,3 ve 4. sıralara beklenmedik bir aday girdi diyemeyiz. Ben iki dönemdir milletvekiliyim. Bunun zorluğu da var tabi. Bulunduğum sıralama benim için de sürpriz olmadı. Dağılımda bir bozukluk olursa kontenjan kullanılacak. Şuan ki dağılıma baktığımız zaman Fethiye’den iki adayın ilk 3’te olduğunu görüyoruz. Kontenjan kullanılabilir. Referandum sonuçları ve yerel seçimlerdeki oy oranımıza bakıldığı zaman AK Parti’nin iki katı oy alırsak 4 milletvekili çıkarabiliriz. Bu da mümkün gibi görünüyor." diye konuştu.

TOLGA ÇANDAR: SONUÇ SÜRPRİZ DEĞİL

CHP Muğla Milletvekili birinci sıra adayı sanatçı Tolga Çandar ise, sonucun kendisi için sürpriz olmadığını söyledi. Bir-iki ay öncesinden sonucu gördüğünü belirten Çandar, "Bu bir süreç. CHP öyle bir partidir ki; iyi niyetle, aşkla, bağlılıkla, ilkelere uygun bir şekelde mücadele edersen, o seni en üst yerlere ulaştırır. Meclise girdiğimizden günden itibaren tüm Muğla’nın milletvekili olacağım. Muğlalıların başını dik tutmak için elimden geleni yapacağım. İnşallah iktidar da olacağız. Sonuç benim için sürpriz olmadı. Bir iki ay öncesinden sonucu görmüştüm” dedi.

CHP Muğla Milletvekili ikinci sıra adayı Prof. Dr. Nurettin Demir da delegeler ve Muğlalıların desteği ile ön sıralarda yer alacağıma inandığını hatırlatarak, “İnandığım için bu yola çıktım. Bu kadar kısa sürede bu başarıyı yakaladık. Sonuçların partimize ve Muğla’ya hayırlı olmasını diliyorum. Diğer arkadaşlarımla birlikte 13 Haziran’da çok iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.