Uşak İl Genel Meclisi Nisan Ayı Olağan Toplantıları Başladı

Uşak İl Genel Meclisi Nisan ayı olağan toplantılarının ilk birleşimi Meclis Başkanı Ali İhsan Uzun başkanlığında gerçekleştirildi.

Öz Merkez’de bulunan meclis salonunda gerçekleştirilen birleşim bir önceki toplantıya ait tutanak özetlerinin okunmasıyla başladı ve 6 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Birleşimin dilek ve temenniler bölümünde söz alan CHP’li meclis üyeleri, geçtiğimiz günlerde tartışmalara neden olan afiş krizine değindi. CHP’li Erdoğan Atasoy konuyla ilgili konuşmasında valiliğin kararını eleştirerek, “ Aday adaylarımızın afişleri toplatılıyor. Bu karar yanlıdır. Bu afişler hangi özgürlük ilkesine hangi demokrasi anlayışına göre toplatılıyor anlamış değiliz”dedi.

AK Parti’li Verdi Cengiz ise Almanya’da katıldıkları uluslar arası turizm fuarı ile ilgili izlenimlerini aktardı.

Meclis Başkanı Ali İhsan Uzun ise konuşmasında uluslar arası turizm fuarının faydalı geçtiğini ifade ederek ilin tanıtımı için bu tip organizasyonlara katılmanın önemine değindi. Nisan ayı ilk olağan birleşimini Uşak Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yerel Yönetimler Bölümü öğrencisi bir grup öğrenci de izledi.

Kaynak: İHA